Félek a sötétben! Mit tegyek ellene?
szia énis féltem és néha még a mai napokban is félek sötétben pedig már 2 hónap múlva 18at töltöm...az hogy úgy érzed hogy valaki ott van és néz téged azt jól érzed ugyanis mindenkinek van 1 őrangyala és szerintem semmi félnivalód tőle hisz ő mindig vigyáz rád :) persze sokan mondják hogy szellem lehet...nem is tudom szerintem csak az a rossz létezik amiben hiszel!ne higyj szellemekben és nem léteznek ;) én mindig ezzel nyugtatom magam olyan csúnya éjszakákon ha félek :) ja és még valami...szerintem jó lenne vegyél ilyen ehez hasonló kicsi éjjeli lámpát ha nagyon félsz :)
"Mini éjjeli lámpa mely megnyugtatja a babát a sötétben! "
Kedves vagy.
Köszönöm a normális kommentárokat!
19:31 : Mi köze a természet feletti lényekhez ?! Gondolkozz már egy picit kérlek :)
paranoia.szerintem csinálj vele valamit ,mert a végén súlyosabb lesz.a végén nem tudsz majd aludni,enni ,inni,nem fogsz beszélni senkivel,a kedvenc időtöltésed az lesz h a falba vered a fejed és minden harmadik után hátranézel.egész nap spongyabobot nézel majd és csak a másik szobában álló biofüvet rágcsáló tehén tejéből iszol majd mert félsz h valaki mérget kever a kajádba..
ja azt amúgy elfelejtettem mondani h én is félek a sötétben..:D
18:29 : Máshol oszd az észt ;)
A többieknek köszi ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!