Nem tudok aludni. Mit csináljak?
Ha befekszem az ágyba akkor sírok...Eszembe jutnak rossz dolgok és azért...
Ma apám megvert mert nem volt elmosogatva...És ezen jár a fejem és arra gondolok, hogy mi lenne akkor, hogyha bejönne valaki és mindenkit fejbe lőne valaki csak engem nem...És arra gondolok hogy ülök a tesóm ágyán ő az ölemben van és sírok..
Szerintetek mit kellene csinálnom, hogy el tudjak aludni és ne gondoljak ilyenekre?
Utolsó három hozzászóláson szakadok a röhögéstől:D Elsőt ezek közül én írtam xd
Egyébként csak humorizálunk. Én sajnálom, hogy apukád megvert, persze ez attól is függ mennyire. Mert én ismerősömet úgy verte az apja, hogy be is hugyozott.
Én általában úgy szoktam elütni az időt, hogy zenét hallgatok(pl. ezt, erre mindig elalszok: http://www.youtube.com/watch?v=nBOrU_h7yDk ), olvasok, vagy egy jó filmet nézek a tv-ben. Lefekvés előtt mindig megiszok 1 pohár mézes tejet. Ettől álmosabb leszek. Próbáld ki, hátha neked is segít valamelyik.
És sajnálom hogy apukád megvert. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!