Miért nincsenek barátaim?
Mai világunkban az internet lényegesen megkönnyíti az ismerkedést. Úgy gondolom, közösségi portálokon vagy chaten (de akár egy ilyen webhelyen is) viszonylag könnyen rábukkanhatsz arra az egy vagy több emberre, aki hasonlóan érez. Minden bizonnyal ő is örülni fog annak, hogy megismerhet Téged, és persze Te is így fogsz érezni – és máris megoldódott a probléma: van kivel beszélgetned, megbeszélni a problémáidat, és együtt lenni.
Másfelől, ne félj: emellett is fogsz találni rövidesen barátokat, ebben biztos vagyok. Iskolán, munkahelyen, vagy máshol, ahol megfordulsz, mindenképpen meg fogsz ismerni embereket, akikkel jó viszonyt tudsz kialakítani.
Az talán nem véletlen, hogy a régi barátaiddal már nem jössz ki olyan jól. Felnövünk, változunk, ki-ki jár a maga útján, és ezek olykor eltérnek egymástól, más irányba vezetnek. De másokéi (akiket még nem ismersz) viszont pedig épp a Te utad irányába fognak kanyarodni.
Ami a szülőket illeti, nos, én sem vagyok velük ilyen viszonyban, mármint olyanban, mint egy jóbaráttal. Nem vagyunk rosszban, csak más a kapcsolat jellege. Szerintem ez sem tekinthető rendellenesnek. Főleg nem egy már majdnem felnőtt ember esetében.
Szóval: keress, és találsz! Meg amúgy is találsz! Fel a fejjel!
(19/F)
Szia! Hát igen, ismerős helyzet...
Ne szomorkodj, gondolj arra, hogy ennél rosszabb rosszabb már nem lehet, innen már felfelé vezet az út. De ha tovább keseregsz, akkor nagyon rossz állapotba is kerülhetsz, hidd el nekem...
Egyébként merre laksz? Mert ha Pest környékén, akkor esetleg barátkozhatnánk.:) 20L
Szia!
Pontosan így érzek, mint Te. Nekem is volt néhány ember, akit barátaimnak hittem, de csak most látom, hogy nem voltak igaz barátok.
Ha gondolod, írhatsz nekem és barátkozhatunk! 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!