Zárkózott emberek! Ti mivel töltitek napjaitokat? Hol lehet esélye egy idegennek arra, hogy veletek ismerkedjen?
Épp ez az, hogy a te mércéddel. A baj csak az hogy néha úgy hangzik a mondandód, hogy a temércéd akarod általánossá tenni és a baj itt van. Neked nem jó ritkán találkozni, de attól még másnak lehet jó. Nem logikus hogy egy "zárkózott" ember olyan barátokat keres akik hasonlítanak hozzá, és ennek következtében más a kapcsolatuk, pl nincsenek annyit együtt mert mindketten szeretnek egyedül lenni?
Miért érzem azt, hogy te nem tudod elfogadni hogy az is lehet normális aki inkább "magányos farkas", és nem csak megszokta meg nincs jobb?
14:39
miért számít?
18:25
nem akarom általánossá tenni a mércémet, de pont itt az érdekesség benne, hogy valahol ezek az emberek is elégedetlenek ezzel (vagy valamivel, mert nem tudják mitől magányosak). és ott van az a "kategória" is akinek 100 barátja van, mégis magányos.
tehát hogy pontosítsak engem nem azok a zárkózott emberek érdekelnek akik nem akarnak másokat megismerni.
nem tudom miért érzed úgy, mert nekem az ilyen emberekkel semmi bajom, nekem csak azzal van bajom amikor valaki a saját hülyeségének esik áldozatul.
avagy tipikusan azok az emberek, akik elégedetlenek a kapcsolataikkal, de nem akarnak ismerkedni mert... és ide képzelhető bármilyen kifogás.
de a kérdés lényege nem is ez
18:28
látom sokszor volt dolgod az említett típussal. de teljesen mindegy milyen célból keresem meg őket, a végén úgyis öncélú leszek tehát erre értelmetlen válaszolnom :)
az olyan emberekre nem is vagyok kíváncsi
"Én pl nagyon jól megvagyok, ha nem lennék, akkor megváltoznék."
ezt elhiszem, de nem mindenki van így
"ugyanis már régen megmondták, hogy aki egyedül nincs meg jól magával az sok emberrel sem lesz meg jól."
ez szerintem hülyeség. az ember társas lény, némelyik többé vagy kevésbé, jó dolog ha hosszabb időre is kibírod társaság nélkül, de ez nem igaz bármeddig. ugyanis a túlzott társaság vagy magány eltorzíthatja az elmét.
de ez sok dologtól függ, és nem a kérdés része
én arra vagyok kíváncsi, hol lehet olyan emberekkel ismerkedni akik nem társaságbajárók, esetleg magányosak.
neked mi az hogy világi ember?
ugyan már, ha évekig egy lakatlan szigeten élnél te is megbolondulnál, mint az emberek többsége. nem minden unatkozó ember rossz társaság is. ezek közhelyek
az utolsó mondattal egyetértek, de szerintem már nincs sok köze a kérdésemhez.
nem értem mire akarsz egyáltalán kilyukadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!