Elmesélnétek a rémálmaitokat?
Ezt nem olyan régen álmodtam.Az osztállyal kirándultunk.A szálláshelyünkön voltunk és pislákolt a lámpa,néha el is ment a villany.Egyszer csak gyilkosok támadtak ránk késsel,mindenki menekült és próbált elbújni.Sikerült egy apró szobába elmenekülnöm.Ott találtam egy kést.Láttam,hogy közeledik a szoba felé az egyik gyilkos,az ajtó mögé bújtam és amikor belépett leszúrtam.Utána a többit is megöltem.Az osztályból csak én éltem túl.
Nagyon élethű és félelmetes volt
14/L
Nekem volt egy nagyon érdekes álmom. Űrhajós voltam, és a társaimmal a holdat fedeztük fel. Majd észrevettük, hogy a holdnak van két óriási szíve. Kiderült, hogy csak az egyik szív volt a holdé, a másik, pedig, egy óriási, űrparazitáé, ami belemászott a holdba, mint egy féreg, és a hold kőzeteiből táplálkozott. Ezután hazamentünk, és tudtuk, hogy a híradó, meg minden tele lesz ezzel a felfedezéssel.
Ez volt az álom egyik fele. Utána otthon feküdtem az ágyban, majd az öcsém szólt, hogy menjek vele a szobájába. Azt kérdezte, hogy szeretnék e látni földönkívülieket. Mondtam hogy ja, majd egy papírt tele írt morze jelekkel, és felmutatta a plafon felé, utána gondolatban idehívta őket. Öt földönkívüli jött le. Ugyanúgy néztek ki, mint mi emberek, csak kb. három méteresek voltak. Ilyen bulizós fiatalok voltak, és dumáltunk a galaxisokról, meg ilyesmikről. A nevük három betűből meg három számból állt. Pl.: MZX659 Innen már nem emlékszem, de nagyon hosszú, és jó álom volt.( bocsi, hogy nem rémálom, de érdekes, gondoltam leírom:D)
@Utolsó: Te mi az ürdüngpéniszét szívtál?
A keresztapámnál aludtam, aki vadász, és a szoba fala televolt trófeákkal, preparátumokkal és szőrmékkel. Egész éjszaka egy hintaszék elől menekültem, és nagymamám, egy tyúkkal a hóna alatt dorgált, hogy nincs rajtam papucs.
Máig nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!