Mit csináljak hogy ne legyek ennyire parás?
Mindig izgatott vagyok. Ha valahol hallom hogy ,,menni fog!" az annyira zavar. Mert hát nem tudhatja az ember, hogy menni fog e. Nem mehet mindig minden. Vagy ha másért nem, akkor azért izgulok, hogy nehogy becsapódjon valami a Földbe és meghaljunk. Nagyon zavar, hogy folyton félek. Pl. mielőtt kimegyek az utcára, hogy be nem szólnak e meg minden :(( Mit tegyek?
És akármit csinálok, mindig izgulok előtte hogy menni fog e :S Nem tudom beképzelni magamnak azt, hogy menni fog, vagy hogy nem lesz semmi baj mert tudom, hogy ha elhiszem, és nem sikerül, akkor pofára esek, és még ennyire sem fogok benne hinni. Bocs ha túl értelmetlen lett :/
Bocsánat, hogy nem válaszotlam :S
Szolnok környékén lakunk, családi házat kerestünk, és itt találtunk egy jó házat. Még kicsi voltam, 6 éves, és ugye ott voltak a barátnőim, barátaim, az volt nekem a világ (nagyvárosban laktunk) és amikor idejöttünk egyre csak az volt hogy itt milyen más mindenki, meg kiközösítik az ismeretlent stb... :( A szomszédok is mindenért feljelentenek midnenkit, leskelődnek, hallgatóznak, meg másoknak pletykálnak a hátunk mögött, már rohadtul utálom őket, meg ezen a környéken mindenkit. Annyira idióták, nagyon nem szimpatikus senki, mindig félek hogy beszólnak, pedig hozzájuk sem szólok. Röviden ennyi, azóta vagyok ilyen :/ Fejből nem emlékszem a kérdéseidre, de ha kihagytam valamit akkor most majd válaszolok. Ja és a családommal jó a kapcsolatom, kivéve a testvéremet, mert ő idegbeteg... Azzal a kevés barátommal aki megmaradt, azzal pedig jó a kapcsolat.
semmi gond :)
szüleid tudják, hogy milyen félelemben élsz?
nekem olyan is voltam problémiáim...
én nehezen kaptam levegőt, és az oka valahol a lelkem mélyén volt, nem is tudtam én magam se, és mentál higéniára küldtek...nem pszihológushoz, hanem mentál higéniára, van különbség! talán érdemes lenne neked is felkeresni egyet, aki segítene :/
írj, hogy hogy döntöttél, vagy hogy mivan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!