Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi történt velem a koncert...

Mi történt velem a koncert alatt? :O

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy jó kategóriába írtam-e...

Szóval voltam Fluor koncerten Szombaton 00:30-kor, a városomban. Én annyira örültem hogy végre életemben először el tudtam jutni Fluornak a koncertjére hogy az valami hihetetlen. Amikor megtudtam szó szerint könnyezni kezdtem az örömtől... :) de nem is ez a lényeg.

Mivel nagyon sokat vigyáztam a húgaimra, ezért anyával elmehettem a koncertre (persze ő is ott maradt velem). Odaértünk. Azthittük hogy r.ohadt nagy tömeg lesz, és hogy alig lehet eljutni az első sorig. De tévedtem. Voltunk ott kb. 15-en. És nagyon családias volt a hangulat. És megérkezett... Én pont annál az asztalnál ültem ami a pulthoz legközelebb volt, ő meg a pultnál iszogatott. És egyszercsak nem tudom mi történt velem, elkezdtem remegni. Amikor énekelt, akkor nem, mert felálltam és táncoltam, de ahogy leültem egyből rángatózni kezdtem... Anya azthitte hogy fázok, de egyáltalán nem volt hideg. Beszéd közben a szám alig mozgott. A térdem szinte pattogott ahogy ránéztem a Tomikára. Mitől volt ez? Kérlek segítsetek!! :(

U.I.: Nem kérek senkit se hogy fikázzák akár az anyukámat, hogy elvitt ilyen későn (mellesleg én nagyon hálás vagyok neki, nem minden szülő lenne képes egy egyórás koncert, és a lánya miatt fennmaradni ilyen sokáig), akár Fluor Tomit (hogy hogyan mehetek ilyen "sz-arnak"a koncertjére stb...) Előre is köszi!! :)

13/L

2011. jún. 29. 15:43
1 2
 11/15 anonim válasza:
igen,persze,hogy normális :)
2011. jún. 29. 17:40
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

18:11

Mi értelme ennek?

A kérdésre:

Izgalom.

Én is irkáltam autogramokat anno, és még én is ideges voltam, - nemhogy a rajongó.

Más, elvi kérdés, hogy a színpad embere megtanulja ezt az érzést idővel kezelni, - a hallgatóságnak viszont nincs sok ilyen alkalom az életében.

A zenésznek is hihetetlenül jól esik, hogy azt érzi, szeretik, - és a tudat is felemelő számára, hogy "Na! Ma este is tudtam valami olyat adni az embereknek, ami örömet okozott Nekik!"

- Hihetetlenül jó érzés, - most is kirázott a hideg, pedig már 1996 -ban abbahagytam a - színpadon - zenélést.

2011. jún. 29. 19:05
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Már előttem nagyon sokan leírták, hogy csak az izgatottság tette veled! Életed első sokkja! :D

Amikor Robert Pattinson Magyarországon forgatott, épp vizsgaszünetem volt. Tanulás helyett forgatásokra jártam, volt hogy 12-3 órát vártam rá. ÉS mindig amikor megérkezett teljes testben remegtem. 2 tantárgyból is buktam a vizsgán. De ez van 1 pillanatig se bántam meg.

De azóta komolyabb lettem és egy általam mélyen tisztelt közéleti személyiséggel volt szerencsém kezet fogni pár szót beszélgetni aztán dedikálta a könyvét nekem és még egyszer kezet foghattunk. Olyan sokkba voltam... Még meg is említette, hogy sose fogott kezet ilyen remegő emberrel. Csoda, hogy megtudtam szólalni.

Ez egy természetes inger reakció.

2011. jún. 29. 21:21
 14/15 anonim ***** válasza:

barátnőm is amikro meglátta a fiút a buliban aki tetszik neki remegett, a térde is, meg minden :D szeritnem is normális :D

Amúgy nem hiszem el h voltatok vagy 15-en amikor én voltam (vittek bnőmék nem akartam menni, nem bírom tomikát) akkor összenyomtak.

2011. jún. 30. 00:29
 15/15 A kérdező kommentje:

Zalaegerszegen élek (a maga 50 000 lakosával) és 00:30-kor a külvárosba nemhiszem, hogy szívesen kimentek az emberek... :) Igazából ez a buli nem is volt kihírdetve, Fluor honlapján találtam meg hogy lesz. :)

És köszi a válaszokat.!! :)

2011. jún. 30. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!