Mi történt velem a koncert alatt? :O
Nem tudom, hogy jó kategóriába írtam-e...
Szóval voltam Fluor koncerten Szombaton 00:30-kor, a városomban. Én annyira örültem hogy végre életemben először el tudtam jutni Fluornak a koncertjére hogy az valami hihetetlen. Amikor megtudtam szó szerint könnyezni kezdtem az örömtől... :) de nem is ez a lényeg.
Mivel nagyon sokat vigyáztam a húgaimra, ezért anyával elmehettem a koncertre (persze ő is ott maradt velem). Odaértünk. Azthittük hogy r.ohadt nagy tömeg lesz, és hogy alig lehet eljutni az első sorig. De tévedtem. Voltunk ott kb. 15-en. És nagyon családias volt a hangulat. És megérkezett... Én pont annál az asztalnál ültem ami a pulthoz legközelebb volt, ő meg a pultnál iszogatott. És egyszercsak nem tudom mi történt velem, elkezdtem remegni. Amikor énekelt, akkor nem, mert felálltam és táncoltam, de ahogy leültem egyből rángatózni kezdtem... Anya azthitte hogy fázok, de egyáltalán nem volt hideg. Beszéd közben a szám alig mozgott. A térdem szinte pattogott ahogy ránéztem a Tomikára. Mitől volt ez? Kérlek segítsetek!! :(
U.I.: Nem kérek senkit se hogy fikázzák akár az anyukámat, hogy elvitt ilyen későn (mellesleg én nagyon hálás vagyok neki, nem minden szülő lenne képes egy egyórás koncert, és a lánya miatt fennmaradni ilyen sokáig), akár Fluor Tomit (hogy hogyan mehetek ilyen "sz-arnak"a koncertjére stb...) Előre is köszi!! :)
13/L
Ennyire izgatott lettél, mivel megláttad élőben azt, akit eddig csak tv-ben.
Véleményem egyébként az, amit az UI-ban leírtál, úgyhogy nem részletezem. Majd felnősz, és megérted...
Szerintem is azért volt, mert megláttál valakit élőben, akit eddig csak a TV-ben.
Én a mai napig remegek néha, amikor meglátom a kedvenc zenekaromat, pedig jóban vagyok velük, szinte naponta beszélünk.
Az adrenalintól is simán lehet, szerintem.
21/L
Köszi a válasz első részét :))
De annyira hogy lehet izgulni hogy már szinte pattogok?? Volt egyáltalán már valaki ilyen helyzetben?
Engem is anya "vonszolt" oda hogy legalább a CD-met írassam alá :DD
De akkor köszönöm, megnyugodtam. Azthittem hogy valami idegrendszeri problémám van...
Oh, nekem úgy remegett a kezem múltkor amikor találkoztam a kedvenc együttesem énekesével, hogy majdnem ráöntöttem a sörömet. Mondta, hogy "Na jól van *mondta a nevemet*, akkor most nyugi, üljünk le szépen, vegyél levegőt!" :D
Szóval persze, normális. Meg még fiatal is vagy ;]]]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!