Szerintetek mit jelent ez az idézet?
Figyelt kérdés
Elfogadom az örökös mosolyt. Én nem kapok borravalót soha, senkitől. A mosoly mégis ott lesz mindig az arcomon. És letörölni, azt nem engedem. Mosolyogva ütök majd vissza mindig. Mosolyogva, de erősebben.
Én szerintem a pozitív gondolkodás módra utal, hogy higgyünk magunkban, és hogy sose adjuk fel.
2011. jún. 28. 20:34
1/7 anonim válasza:
Szerintem azt h az élet kemény, de sose adjuk fel és higgyünk magunkban..
2/7 anonim válasza:
azt hogy pozitívan álljunk hozzá mindenhez, mindig, a hibáinkból tanuljunk és az ellenségeinkre mosolyogjunk hogy lássa: mi akkor is tökjól vagyunk amikor ők gerinctelenkednek.
3/7 anonim válasza:
Azt hogy védd magad de ne látszódjon hogy nem húzhatnak fel
4/7 anonim válasza:
Ne keseredj el,akárhányan is bántottak. Mindig maradjon meg a pozitív szemléleted. Akik bántottak,azokon állj bosszút.
5/7 anonim válasza:
Akármi történjék is, én mosolyogni fogok. Nem engedem, hogy gyengének, negatívnak lássanak.
6/7 anonim válasza:
Azt, hogy ne add ki magadat senkinek. Nem kell az idegeneknek látniuk az érzéseidet. Csak egy mosolyt. :))
7/7 anonim válasza:
Ha mosolyogsz, nem lehetsz rosszkedvű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!