20F Megalázónak érzem, érdeklődésemet kifejezni bárki iránt (nők férfiak, ) van valami ötlet, hogy győzhetném le?
Sosem, voltam barátkozós típus, mindig csak a közvetlen környezetemből választottam barátokat, szomszéd-iskolatárs. Most viszont szétszóródott mindenki a nagyvilágban, és én meg unatkozom. A nőknek esélyt sem adok, hogy visszautasítsanak, simán úgy teszek mintha nem izgatnának. Általában mindenkivel, de főleg a nőkkel csak negatívan bókolok, irtózom a gondolattól is, hogy megdicsérjem pl a haját, s ezzel alárendeljem magam, s én is sok legyek a sok nyálas "rajongója" közül. A baj, csak az, hogy a sok nyálas rajongó előbb utóbb eléri a célját, s talál magának valakit. A negatív bókjaim nem sértőek, inkább viccesek, de ezt is csak azzal, akit ismerek valahonnan.
Nem tudom, mit szeretnék kérdezni, talán h megérett-e már a tarkólövés? :))
Ismét el kell térjek a témától, de mentségemre szóljon, hogy az utolsó hozzászóló kifejezetten felkeltette az érdeklődésemet. Feltételezem, hogy a gyengébbik nem képviselője vagy, valamint azt is, hogy a nőnemű társaid zömével ellentétben remekül átlátsz bizonyos, ide kapcsolódó dolgokat. Természetesen egy 15 éves "férfi" szájából egy efféle megnyilvánulás a hitelesség legkisebb szikráját sem tartalmazza. Ebből a szempontból egy kicsit előrébb járok, durván 1 hónap, és belépek a felnőttek rohanó világába. Ez az a köztes állapot, ahol ránézésre éretlennek nyilvánítom a 13-14-15 éves embereket, ugyanakkor engem nyilvánítanak éretlennek (ránézésre) a nálam idősebb emberek, mert ugyebár mit tudhatnék én ennyi idősen az élet bizonyos szituációiról. És sajnos Magyarországon nem vagyunk abban a helyzetben, hogy önfeledten odamenjünk valakihez, csak spontán, és beszélgetést kezdeményezzünk vele, ha első ránézésre szimpatikusnak találjuk. Illetve megtehetjük, de a végkifejlet nem valószínű, hogy számunkra lesz kedvező. Furcsa dolgok ezek, az embernek mérlegelni kell nagyon sok dolgot, mert azért nem akar teljes mértékben elszigetelődni a korban hozzáillő társadalmi körtől.
Nem tudom, hogy a kíváncsiságod irányomban milyen mértékű, ezért bátorkodtam egy hosszabb, összefoglaló monológot kreálni.
És persze elnézést a kérdezőtől, mert az életem analizálása nem igazán kapcsolódik a kérdéséhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!