Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » 20F Megalázónak érzem, érdeklő...

Pityupocse kérdése:

20F Megalázónak érzem, érdeklődésemet kifejezni bárki iránt (nők férfiak, ) van valami ötlet, hogy győzhetném le?

Figyelt kérdés

Sosem, voltam barátkozós típus, mindig csak a közvetlen környezetemből választottam barátokat, szomszéd-iskolatárs. Most viszont szétszóródott mindenki a nagyvilágban, és én meg unatkozom. A nőknek esélyt sem adok, hogy visszautasítsanak, simán úgy teszek mintha nem izgatnának. Általában mindenkivel, de főleg a nőkkel csak negatívan bókolok, irtózom a gondolattól is, hogy megdicsérjem pl a haját, s ezzel alárendeljem magam, s én is sok legyek a sok nyálas "rajongója" közül. A baj, csak az, hogy a sok nyálas rajongó előbb utóbb eléri a célját, s talál magának valakit. A negatív bókjaim nem sértőek, inkább viccesek, de ezt is csak azzal, akit ismerek valahonnan.

Nem tudom, mit szeretnék kérdezni, talán h megérett-e már a tarkólövés? :))

2011. jún. 27. 22:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ismét el kell térjek a témától, de mentségemre szóljon, hogy az utolsó hozzászóló kifejezetten felkeltette az érdeklődésemet. Feltételezem, hogy a gyengébbik nem képviselője vagy, valamint azt is, hogy a nőnemű társaid zömével ellentétben remekül átlátsz bizonyos, ide kapcsolódó dolgokat. Természetesen egy 15 éves "férfi" szájából egy efféle megnyilvánulás a hitelesség legkisebb szikráját sem tartalmazza. Ebből a szempontból egy kicsit előrébb járok, durván 1 hónap, és belépek a felnőttek rohanó világába. Ez az a köztes állapot, ahol ránézésre éretlennek nyilvánítom a 13-14-15 éves embereket, ugyanakkor engem nyilvánítanak éretlennek (ránézésre) a nálam idősebb emberek, mert ugyebár mit tudhatnék én ennyi idősen az élet bizonyos szituációiról. És sajnos Magyarországon nem vagyunk abban a helyzetben, hogy önfeledten odamenjünk valakihez, csak spontán, és beszélgetést kezdeményezzünk vele, ha első ránézésre szimpatikusnak találjuk. Illetve megtehetjük, de a végkifejlet nem valószínű, hogy számunkra lesz kedvező. Furcsa dolgok ezek, az embernek mérlegelni kell nagyon sok dolgot, mert azért nem akar teljes mértékben elszigetelődni a korban hozzáillő társadalmi körtől.

Nem tudom, hogy a kíváncsiságod irányomban milyen mértékű, ezért bátorkodtam egy hosszabb, összefoglaló monológot kreálni.

És persze elnézést a kérdezőtől, mert az életem analizálása nem igazán kapcsolódik a kérdéséhez.

2011. jún. 28. 13:09
 12/15 anonim ***** válasza:
10.25 vagyok inkább írtam privátot, mert valóban kevésbé kötődik a témához
2011. jún. 30. 07:56
 13/15 anonim ***** válasza:
Azt hiszem még sosem olvastam ilyen érdekes kérdést itt, és nem is láttam még ennyire jó válaszokat sem. Lány vagyok, én kifejezetten nem szeretem ha túlságosan sokat bókolnak nekem, zavarba hoz, és nagyon felszínesnek is találom. Mintha csak be akarna vágódni az illető. Sokkal többet ér, ha ritkábban teszi az ember, de az az egy akkor tényleg őszintén, belülről jön. Nem rendelődsz alá ezáltal senkinek, csak a kiszemelt lány önbecsülésén segítesz egy kicsit. Ilyenkor a fiú még meg is emelkedik a lány szemében azon a bizonyos láthatatlan létrán, legalábbis nálam így van. Volt már, aki sokat bókolt, nem szerettem. Van, akitől életemben először előző héten hallottam, pedig már 3 éve ismerem. Nagyon jól esett, többre tartottam szinte mint bármi mást eddig. Alapjában véve én sem vagyok az a szépségideál, viszont mostanában sokat változtam, és ennek meg is van az eredménye. Szokni kell, az biztos. Tarkónlövésre még biztosan nem értél meg (de jót mosolyogtam ezen :)) akármennyire is bánod:D Szerintem hasznos válaszokat adtál, bőven vagy elég intelligens ahhoz, hogy elgondolkozz ezeken. Remélem a jövőben több sikerrel jársz a randizások terén! :) A korom szintén nem publikus, mert elvesztené a hitelességét, azt hiszem valami hasonló indoklás volt az imént is.
2011. júl. 1. 22:31
 14/15 A kérdező kommentje:
köszönöm mindnyájatoknak a válaszokat, meglátjuk mit tudok kihozni magamból, arra mindenesetre jó volt, hogy megtudjam nem én vagyok az egyetlen ilyen fura szerzet.
2011. júl. 1. 23:50
 15/15 iglice1 válasza:
Higgyétek el, mire be nő a "fejetek lágya", addigra bókolni se szégyelltek. Kb. 40-50 éves korotokra! Kitartás a párotoknak!
2012. febr. 20. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!