Miért megy nehezen a társalgás? Miért vagyok ilyen?
en is igy vagyok es tudjatok mi van?
legalabb is en igy vagyok...tulsagosan meggondolom hogy most hulyen fog hangzani az h mit mondok vagy nm... am ez nm kene ekkora gond legyen. en is kuzdok ellene de eleg ehez
és tudjatok mi a helyzet?
az ha midnenki a kozeppontba szeretne lenni akkor ebbol oriasi cirkusz lenne
szaabdulj fel fogd fel ugy a vilagot hogy egy buli
az elejen kenyelmetlen lesz de rengeteg uj baratod lesz egy iso utan
az van a mai vilagban h a komoly lanyokat/fiukat nem igazan ertekeli a taarsadalom
de ha meg nincs baratod es arra avgysz h az legyen megtalalod a magadhoz valot ne felj:)
szerintem azért nem érdekelnek ezek mert inkább te igényelsz érdeklődést meg egyébként is ezek annyira fölösleges és erőltetett témák - szerintem.
azt is illúziónak találom hogy kell 100 barát és ez lehetséges is. szerintem az az 1 aki most van, vele beszéld meg ezt, járjatok közösen mindenhová, esetleg ismerkedni másokkal. csináljatok valami olyat ahol van is téma az ilyeneken kívül, tehát ne csak neten és ne általános portálokon. hanem ha szeretsz rajzolni akkor keress rajzportálokat, és máris van egy közös érdeklődésetek. vagy ha szeretsz teniszezni, akkor ott ismerkedhetsz emberekkel. stb
de tudom ez nehéz, főleg a mai fiataloknak akiknek nincs semmilyen érdeklődési körük és valós kapcsolataik.
mindenki:
úgy látom ti jófejek akartok lenni és nem önmagatok. ilyen egyszerű a probléma. ha valami nem érdekel, ki kell mondani, a színészkedés mindig csak több gondot okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!