Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Becsukod az ajtót miközben...

Becsukod az ajtót miközben alszol?

Figyelt kérdés
2011. jún. 25. 19:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

nekem nyitva van-horrorfilm miatt:D

de azért én félig behajtom..

Nappal ha egyedül vagyok itthon nyitva,ha nem egyedül becsukom..:)

2011. jún. 26. 09:44
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

A p*csába, már lelőtték előttem, pedig épp most akartam írni, hogy alvás KÖZBEN nyilván nem...:D

De előtte mindig be szoktam csukni, pont azért, mert van egy nagy tükör az előszobában, én meg eleve f*stam a tükröktől és erre rátett egy lapáttal a Bloody Mary c. horrorfilm is...:D

2011. jún. 26. 14:54
 13/16 anonim ***** válasza:
83%

Én nyitva hagyom.

Őseim "mániája" volt, hogy reggelre ne legyen őrült elhasznált levegő - tényleg csak ennyi.

És én se szeretem az elhasznált levegőt, szóval, most, hogy az én dolgom lenne, nyitva hagyom. Ha ős fekszik később, akkor ő nyitja ki, mikor fekszik.

2011. jún. 26. 16:48
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig becsukom az ajtómat, és kinyitom az ablakomat nem teljesen csak félig meddig.

Leginkább azért csukom be, mert régi mániám(gyerekkoromból), hogy mi van ha bejön valaki az éjszaka közepén?:-D Szóval elég hülyeség, de már megszokott nálam ez.

Anya is mindig mondja, hogy azért néha kinyithatnám az ajtót, mert a szoba büdös lesz, és így legalább jut be egy kis levegő:-D.

De nekem így jobb:-).

2011. jún. 26. 21:42
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Becsukom, mert különben minden kis hülye zajra felfigyelek, és nagyon megijedek. De amúgy ha egyedül vagyok itthon kinyitnám, mert így meg ha bejön valami betörő simán mindent elvisz... de végül mindig becsukom.
2011. júl. 1. 21:56
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Ja, becsukom. Amúgy, ha bent vagyok a szobámban, akkor mindig csukva van az ajtó. Már megszoktam.
2011. júl. 6. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!