Várnak meg rám jó élmenyek? Mert én azt hiszem hogy többet soha.14/L
Én is egy hónapja még küzdöttem a negatív gondolatokkal, de megelégeltem! Eldöntöttem, hogy ennek vége! Nem éreztem jól magam, úh változtattam. Beszélgetek, fórumozok (sokat segített, mert rájöttem, hasznos a mondanivalóm, és pozitív visszajelzéseket kapok). Elkezdtem jógázni, minden nap járok, így biztosan kimozdulok napi egyszer a négy fal közül. Végülis mindegy, milyen sportot/hobbit találsz, a lényeg, hogy élvezd, és sikerélményed legyen benne, az önbizalmadat is növeled vele.
És talán a legfontosabb: mosolyogj! :) sokmindenre orvosság! Az emberek szívesebben töltik vidàm társaikkal idejüket.
Én már szinte teljesen talpra álltam, sikerült visszatalálni régi önmagamhoz.
Remélem tudtam segíteni! :)
20L
Középiskola? --> Új barátok, vicces órák, majd szalagavató, bankett, majd esküvő, szerelem.
És amúgy is, rajzolj, írj, szerezz élményeket. A világ szép, csak meg kell ismerni. Tapasztalatból beszélek.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!