Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért baj az ha nem szeretek...

Miért baj az ha nem szeretek bulizni?

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok és akárhányszor hínak bulizni, mindig nemet mondok, mert egyszerűen nincs kedvem hozzá.Nem dohányzom,nem iszom alkoholt és nem is érezném magam jól.Voltam párszor de nagyon rosszul éreztem magam a sok részeg idióta között...Zavar hogy emiatt sokszor inkább nem is barátkoznak velem és unalmasnak tartanak:(Pedig csak bulizni utálok.....
2009. márc. 24. 18:52
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Én 17 éves vagyok és én se járok bulizni. Eddig kétszer voltam, mindkettő szörnyű volt! Ha nem esik jól ne menj, látod vannak még ilyenek pl. én. :) Nem kell a csordát követni élj úgy ahogy NEKED jól esik és erre gondolj más esetekben is.
2009. márc. 24. 18:59
 2/10 anonim ***** válasza:
87%

Nem baj egyáltalán, én sem buliztam szinte sose, pedig szeretek inni, dohányzom is, mégse érzem jól magam bulikban. Inkább elhívom máshova a haverokat, ahol nekem is jó. Te is tedd ezt. Vagy akár hívd el magadhoz a barátokat, kártyaparti, sütögetés, társasjátékok... millió dolgot lehet csinálni.

24/L

2009. márc. 24. 19:10
 3/10 anonim ***** válasza:
80%
Ezzel nincs is gond, mi a barátaimmal kávézókba vagy éjszakai bárokba ülünk be, iszogatunk, dumálunk, teljesen jól elvagyunk.
2009. márc. 24. 19:34
 4/10 anonim ***** válasza:
20%
Azért nem barátkoznak veled, mert lenézed őket... Az egy dolog, hogy te nem szeretsz bulizni, nem akarsz inni, de a fiatalság nagy részének erre szüksége van. Te más vagy, de ettől még nem kell lenézni a másikat. A baj benned van.
2009. márc. 24. 19:55
 5/10 anonim ***** válasza:
74%

Azért, mert talán valamilyen mélyen megbúvó kisebbségi érzés vagy szégyenérzet miatt ilyenkor úgy érzik, hogy Te lenézed őket, miközben csupán más okoz örömet.

Velem is sokszor volt ilyen; én pl. nem szeretek alkohol inni, ebből következtetve mindig számon kérték rajtam, miért nem tolerálom azt, hogy ők így érzik jól magukat, miközben ők voltak, aki nem tolerálták, és kevesebbnek tartottak (azt állítva, hogy én sosem tudok kikapcsolódni) csak azért, mert nem iszom alkoholt. Hát, röviden ennyit erről.

2009. márc. 24. 20:10
 6/10 anonim ***** válasza:
97%
Én először és utoljára 6.ban voltam egy suli diszkóban, annyi bőven elég volt. Most 18 vagyok. Nem hiányzik, de nem is nézem le, akik enélkül nem tudnak élni. Ő dolguk. És sztem nem Benned van a hiba. Mások vagyunk. Ennyi. :)
2009. márc. 24. 20:14
 7/10 A kérdező kommentje:

A 4 válaszadónak üzenem: Egy picit igazad van. De nem nézem le őket,mindössze nem tartom helyesnek ezt az "iszunk,hányunk,belefekszünk"témát, és az, hogy erre a fiatalság nagy részének szüksége van, attól még nem biztos hogy ez a helyes viselkedés.De ezt még soha egyik aktívan bulizó személynek se vetettem a szemére.Nekem inkább az a tapasztalatom hogy ők néznek le engem:S

Köszi szépen a válaszokat mindenkinek:)Jó hogy nem vagyok egyedül:)

2009. márc. 24. 21:14
 8/10 anonim ***** válasza:
70%
Én már túl a 30on két gyerekkel hátam mögött mondhatom h de igen ez a "iszunk hányunk belefekszünk" , ez pont a 15-20 éves korszak velejárója. A fiatalság javarésze ilyen. Persze h nem jó, de nem is rossz feltétlen. Viszont az sem rossz ha te ezt nem preferálod. Keress ugyanilyen érdeklődésű embereket magad köré.
2009. márc. 24. 22:32
 9/10 anonim ***** válasza:
88%
Én 17 évesen nem fogom fel, hogy miért van szüksége a többieknek ivásra, cigire és berúgásra? Én nem nézem le őket, de sajnos ők zavarbak engem, nem én őket. Tehát ők mondjuk berúgnak én meg nem. Én nem megyek oda és ütöm ki a kezéből az italt, ő viszont berúgva odajön hozzám és provokál, zavar, és egyéb dolgok, mindenki tudja milyen hatással lehet az alkohol. És ugyan miért ne sajnálhatnám azokat az embereket, akik csak piával, cigivel, berúgással tudnak lazulni, jól érezni magukat, feloldódni. Ahelyett, hogy megpróbálnának javítani önmagukon. Nekem is vannak problémáim, de szerintem sok jó dogologból maradnak ki azok akik máshogy nem tudják jólérezni amgukat, és akik erre szüksége van (pia, cigi, berúgás, hányás és ilyesmik, nem a buli).
2009. márc. 25. 20:41
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
A buli azt jelenti, hogy egy csapat másik szerencsétlennel, akikkel nincsen bennetek semmi közös, elmész egy büdös, sötét helyre, tele tahókkal és harmadk*urvákkal, ahol aztán epileptikus fényekre és kényszerbeteg zenékre ugrálsz, mint a majmok. Az alkoholra azért van szükség, hogy mindezt el tudd viselni.
2016. ápr. 4. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!