Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan lehetnék katonás?

Hogyan lehetnék katonás?

Figyelt kérdés

Bocsi ha hülyén fogok fogalmazni.. :D

Szóval szeretem a katonákat, sok katonás videót, filmet nézek de néha elgondolkodom azon h mit akarok én, mikor sok dolgot nem is tudok erről a témáról. Ha meg elkezdek utánaolvasni akkor a felét nem értem az egésznek. Lány vagyok és nekem az jött le h páran undorítónak tartják ha egy nő "férfias", vagy éppen katona akar lenni. Belőlem nem hiszem h lesz katona. Csak kicsit olyan akarok lenni.

Ez most egy hülye kérdés, de remélem valaki érti miről beszélek :D

15/L

2011. jún. 21. 16:20
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Hát döntsd el, hogy katona akarsz lenni, vagy nem?
2011. jún. 21. 16:24
 2/21 A kérdező kommentje:
Hát katona nem akarok lenni, csak katonás (viselkedés meg ilyenek)
2011. jún. 21. 16:27
 3/21 anonim ***** válasza:

Szerintem belőled még nagy ember lehet:D lehet,hogy egy új stílust hozol ezzel.Szerintem ezekre az emberekre,a katonákra a fegyelem,a kitartás,a főnökük iránti tisztelet,minden ember iránti megbecsülés jellemző.Abszolút felvehető,megszokható stílus lenne ez,főleg ha kreatív lány vagy.Mellette jó férjet fogsz találni magadnak!Szóval menj edzeni meg ilyenek,próbáld a tűréshatárodat feszegetni futással..stb.,sportolj rengeteget!

Hordj sötétebb ruhákat(ne feketét,az emó),a hajadat kösd össze..stb,vagy pedig hagyd úgy,ahogy van,az nem tesz sokat.

A változás a belsődön látszon!

15/L

2011. jún. 21. 16:27
 4/21 anonim ***** válasza:
Nagyjából értem mire gondolsz. Én azt javasolnám, hogy (nem olvastam a válaszokat, bocs, ha ismételek), hogy nézz szét a neten "military" stílusú öltözködésnek. Terepszínű, olajzöld vagy fekete nadrág, hozzá póló, semmi csajos darab. Ne sminkelj, hajadat fogd hátra, járj fiúsabb bőrcipőben vagy bakancsban. A viselkedés meg inkább határozott, szűkszavű legyen, mint picsogó, lamentálós, csajosan romantikázva csivitelős. Szálkásító sportokat űzz, sokat mozogj, barátkozz a fiúkkal, de úgy, hogy pl velük csocsózol, biliárdozol stb.
2011. jún. 21. 16:37
 5/21 A kérdező kommentje:

Sose voltam lányos :D és nem hordok rózsaszínt, az összes pólóm fekete kivéve 1-2 mondjuk most kezdek beszerezni pár nem fekete cuccot. Nem sminkelem magam, nem hordok nőies cuccokat (már fülbevalóm sincs :D), van egy ezüst nyakláncom meg egy bőr (azon egy töltény van átfúrva amit apa csinált mikor katona volt) és nekem ennyi elég. Már teljesen kiskorom óta fiús vagyok. Nem barbikkal játszottam hanem kisautókkal. Amúgy fogalmam sincs miért lettem ilyen, nem tehetek róla.

És köszi a válaszokat :D (még jöhetnek)

2011. jún. 21. 17:19
 6/21 anonim ***** válasza:
Akkor egyszer valakinek tényleg jó barátnője leszel, jó lenne ha az enyém is ilyen lenne...
2011. jún. 21. 17:34
 7/21 anonim ***** válasza:
Nem akarok beléd kötni de az nem katonás hanem "militáns"
2011. jún. 21. 23:25
 8/21 A kérdező kommentje:
Majdnem ugyanaz
2011. jún. 22. 11:54
 9/21 anonim ***** válasza:

Azért remélem a fiúkhoz vonzódsz nem pedig a lányokhoz?

Én azt mondom, hogy egy lány legyen lányos! Attól még lehetsz kemény belül (viselkedésileg), lehetsz határozott stb.. Én nem tudok lányként tekinteni egy bakancsban flangáló lányra, mert nekem az kiábrándító lenne, sőt az első dolog, ami eszembe jutna az az, hogy az illető nem a férfiakhoz vonzódik.

Remélem nem haragszol, hogy ezt mondom, nem bántásképpen, csak a véleményem kifejtése végett írom ezeket.

2011. jún. 22. 13:19
 10/21 anonim ***** válasza:
Merre felé laksz? :) Én is fiús lány vagyok, és én is szerettem volna régebben ilyesmi stílust, csak nem kezdtem bele, mert anya így is állandóan beleszól, hogy ne sport cipőt, hanem "nőcisebb" cipőt nézzek...
2011. jún. 22. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!