Mit gondol ilyenkor a fiú?
Fiúk, ti mit gondoltok, ha egy lány addig néz titeket, amíg rá nem néztek?
A lány tetszik nektek,ti néztétek ki őt magatoknak,nem a lány titeket.Észrevette a lány,hogy tetszik nektek, és mivel ti nem mertek a szemébe nézni,ezért ő addig néz (kicsit szigorúan,mert bosszantja,hogy nem mer ránézni a fiú:) ), amíg a fiú vissza nem néz rá...De utána kedvesen pislog... O:-)
Én azt gondolom, hogy mi a f@szér nem merem leszólítani a csajt, ha már jelezte is, hogy tetszem neki.
19/F
jótanácsok:
1. nem minden fiú szerelmes beléd aki tetszik neked vagy rádnézett
2. egy fiú sem gondolatolvasó
3. a lányok sem, ne is próbálkozz vele
4. ha valamit akarsz tőle, beszéljetek, ennek az egész agyalásnak semmi értelme
Nekem meg most kihozta a megválaszolt kérdéseim legtetejére ezt a kérdést, pedig nincs is itt válaszom.
Kíváncsi vagyok, mit írhattam (ha egyáltalán én írtam, és nem valamelyik haverom tőlem :D), vagy hová tűnt...
Amúgy meg sejtem, hogy mit írhattál. :D
Az én válaszom (amit töröltek) a második volt a törlés előtt. Az első válasz (amit szintén töröltek) az volt, hogy "Azt, hogy addig kéne nyalni, amíg mozog." Azt írhattad te/haverjaid. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!