Nagyon unatkozom, meghalok, jó elfoglaltság?
Figyelt kérdés
2011. jún. 16. 20:54
21/29 anonim válasza:
13:37-es-nek igaza van visszasírod majd a sulit amikor már dolgoznod kell. Én úgy visszamennék mint a huzat, sokkal jobb volt mint dolgozni, pedig én is mindig azt vártam hogy mikor mehetek már, de így utólag belegondolva....... :(
Használd ki a jó időt menj el kirándulni, szórakozz sokat amíg még lehet. Ne hagyd elveszni a fiatal, gondtalan éveidet
23/29 A kérdező kommentje:
De vannak csak nagyon sekélyek
2011. jún. 20. 22:23
24/29 anonim válasza:
jó elfoglaltságot kértek nem letolást -.-"
amugy: olvasás, rajzolás, házimunka, kirándulás, haverokkal lógni, városban kószálni, stb.. többet nemtok xD
26/29 anonim válasza:
menj ki az utcára és sétálj egy fél órát....ja..meztelenül, tuti nem fogsz unatkozni:)))))))))))
27/29 A kérdező kommentje:
Az 50cm-s biliárddákómmal?
2011. jún. 23. 21:37
28/29 anonim válasza:
hát...ha vannak barátaid akkor lógj a nyakukon,ha nincsenek..........akkor meg szerezz!xd
29/29 anonim válasza:
sportolj vagy lógj a haverokkal netezz csajozz menj moziba akármi találd fel magad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!