Tényleg bajba kerülhetek amiatt aki vagyok? 17/L
Ennyi idősen én is hasonló úgymond extrém dolgokat csináltam, de ez az egyedüli stoppolás....
Lány vagy, a lányok előbb érnek és akár előbb is lesz felelőség érzetünk. Kicsit gondolj bele, ha összefutsz egy alkesz 50-es szakadt papival, aki esetleg pedofil, mit csinálsz te mikor tudatmódosító szerek alatt is vagy és amúgy sem tudnád megvédeni magad. Vagy ha gondolod úgy is felfoghatod, hogy
-megerőszakolt?
-ohh, már nem is emlékszem rá, tehát nem történt semmi.
Ilyen életet akarsz magadnak???
A fű egy dolog, a pia megint csak egy dolog, ez nem olyan extra, ha tudod hol a határ.
És más hasonló dolgokra is rá voltam állva, csak egy idő után már unalmas volt, hogy minden héten haverok, buli, műanyag.
Azóta felnőttem, van felelőség érzetem, tudom mindig hol a határ, ha nem tudnám megállni, kocsival mennék buliba, az legalább visszatart mindentől, ha vezetek.
Nőj fel, legyen benned egy kis tartás!
Bocsi, ha hosszú lett és tele van hibákkal, de már este van.
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!