Milyen magas leszek?
Figyelt kérdés
Most vagyok 13 éves, lány és 158-159cm! Ez milyennek számít az én koromban? Alacsony-nak vagy magas-nak? És milyen magas lehetek 18 éves koromra?2011. jún. 15. 20:30
11/16 anonim válasza:
amikor 14 éves voltam 158 centit mértek most 18 éves leszek és 158 centi vagyok. :D
12/16 anonim válasza:
A biosz tanárom azt mondta, hogy amikor megjön az után még két évig nőnek... Na ezt nem tudtam megfogalmazni normálisan. Szóval pl.: ha neked megjött 12 éves korodba, akkor 14-ig fogsz nőni.
De szerintem ez hülyeség.
Amúgy átlagosnak számítasz. És ne akarj olyan baromi magas lenni, mert az egy pasi(d)nak írtó ciki lesz, ha magasabb leszel nála! :D
13/L
13/16 A kérdező kommentje:
Köszi!
2011. jún. 16. 12:57
14/16 anonim válasza:
Hát ez tényleg hülyeség.. Nekem akkor most akkorának kéne lennem mint 12 éves koromban és hát nagyobb vagyok mint egy 6.-os kislány. :D
15/16 anonim válasza:
Ez tényleg baromság. És ha valakinek 9 évesen jön meg (mert van olyan is), akkor 11 éves koráig nő, ergo lesz olyan 145-150 centi, vagy mi?
Ha ez igaz lenne, jó alacsonyak lennének egyesek.
16/16 anonim válasza:
Én 13éves korom óta max csak egy vagy két centit nőttem, tehát ez nem megmonmdható. Lehet, beállt már a magasságod, de az is lehet,hogy nősz még vagy 20centit,szóval nem lehet előre megállapítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!