Milyen magas leszek?
Figyelt kérdés
Most vagyok 13 éves, lány és 158-159cm! Ez milyennek számít az én koromban? Alacsony-nak vagy magas-nak? És milyen magas lehetek 18 éves koromra?2011. jún. 15. 20:30
1/16 anonim válasza:
Én is 13 vagyok és 170 cm. Én nem vagyok a legmagasabb a sulimban, szóval te elég alacsony vagy, úgy hogy majd gimnáziumra hirtelen elkezdesz nőni, szóval azt hiszem 170 cm körüli értékre számíthatsz 18-ra!:D
3/16 anonim válasza:
Én is 13 vagyok, én is lány és én is 159 cm magas, és azt kell mondanom, hogy SENKI nem fogja neked megmondani, hogy mekkora leszel, mivel KÉPTELENSÉG. A doki meg tudja mondani teljes vérképelemzésből, hogy magas/átlagos magasságú/alacsony leszel-e (legalábbis az enyém megjegyezte, hogy 170 cm-nél magasabb értékre számíthatok), de igazából ez sem lenne pontos. Valaki hirtelen nő 20 centit, míg más egyenes arányban a korával, tehát a jelenlegi magasságodból sem lehet következtetni semmire. Ez főleg a szüleid, rokonaid, felmenőid magasságától függ (gondolom, ezt eddig is tudtad), úgyhogy maximum erre alapozhatsz.
4/16 A kérdező kommentje:
Köszi!
2011. jún. 15. 20:48
5/16 anonim válasza:
Én most vagyok 16 (mindjárt 17) éves és 164cm... 13 éves korom óta nem igazán nöttem :)
16/L
6/16 anonim válasza:
1 válaszoló vagyok.:)
Esküszöm 170 vagyok, a barátnőim 172,168,167. Nálunk ez átlagos.:) Tényleg nem tudom megmondani, hogy mennyi lesz. De elég alacsony és hirtelen nagyon sokat fog nőni, szerintem 170 simán lesz!:)
7/16 anonim válasza:
20:50, miért vagy ebben olyan biztos? Attól, hogy rajtad kívül 3 lány 170 körül mozog (+/- 1 centi), még nem 175-180 cm az átlagmagasság felnőttek esetében. Nem lehet megmondani, hogy mekkora lesz. Valaki 13-14 éves koráig nő, valakinek hirtelen ugrik meg a magassága és valakinek fokozatosan. De ennyi adatból nem tudjuk meghatározni, hogy a kérdező melyik kategóriába tartozik.
Harmadik voltam.
8/16 anonim válasza:
Azért mert a városunkban nem számítok magasnak. Azért gondolom. A gimnazisták is magasabbak, meg ilyenek. Nem csak 3 lány. Én nem tudtam eddig, hogy arra felé amerre ti laktok én ennyire magas lennék.
9/16 anonim válasza:
Mert a magasság ugrás is hagyományos nálunk..mármint a városban. Most akkor bocsi, de mindenki abból indul ki amiben él nem? és nálunk akik alacsonyak mindig azzal vannak nyugtatva, hogy nyugi majd később hirtelen nagyon megnősz. (tanárok által). Tényleg bocsi ha nem értetek ezzel egyet. De én csak ebből gondoltam.
10/16 anonim válasza:
szerintem ha ilyen ütembe nősz akkor 220 cm leszel 18 éves korodra:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!