Miért akar mindenki visszahúzni?
19 éves vagyok. Sajnos nagyon sok minden nem úgy alakult/alakul úgy az életemben, ahogy szeretném. Ennek ellenére megpróbálom optimistán nézni a dolgokat. Egész életemben csúnyának tartottam magam, de szeptemberben összejöttem egy sráccal, azóta szakítottunk, és teljesen megváltoztam. Magabiztosabb lettem, kivirultam. Örömmel nézek tükörbe, mert tetszik amit látok. Viszont osztálytársaim, barátnőim is szóltak már be, hogy hogyan tetszhetek magamnak, amikor pocakom van. És amikor azt válaszolom nekik, hogy nem érdekel, mert most két kiló súlyfelesleg miatt nem vagyok hajlandó fogyókúrázni, akinek tetszek, annak tetszek így is. Erre azt mondják, hogy hülye felfogásom van, így nem fogok tudni érvényesülni a világban. Vagy amikor azt mondom, hogy nem fogok kontaklencsét tetetni, nem fogom legyantázni a karom, vagy műkörmöt tetetni, mindig azt vágják a fejemhez, hogy haladnom kellene a korral. Vagy amikor örülök, hogy jó jegyet kapok azt mondják, hogy nem számít sehova úgysem. Vagy amikor sikerült a nyelvvizsgám, azt mondták, hogy úgysem a papír számít, hanem a nyelvtudás. Bárminek örülök, állandóan lehurrognak. Most bennem van a hiba, hogy megpróbálok örülni az apró dolgoknak, vagy ők irigyek?
Előre is köszi a válaszokat!
szerintem teljesen jó a felfogásod és ők a hülyék. ne is foglalkozz velük.
(31ff)
Köszi a válaszokat!
Vannak igazi barátaim is, akik maximálisan támogatnak, és nem így viselkednek, de ők mind az iskolán kívül vannak. Csak azért az időm egy nagy részét (napi 8 órát legalább) a suliban töltöm, és azért próbáltam ott is valami kapcsolatokat kiépíteni. De valószínű, hogy nem kell különösebben törnöm magam. Köszi még egyszer a válaszokat!
Nem veled van a baj! Tényleg igazuk van az előttem szólóknak! Az ilyenek nem "igaz" barátok!
Szerezz olyan barátokat, akik tisztelnek és szeretnek, na meg akik nem hurrognak le!!
F/17
Ezeknek a csajoknak teljesen torz, ostoba értékrendjük van. Valószínűleg nem viszik majd semmire, ha a műkörmöt előbbre tartják mint a jó jegyeket. Hagyd őket a csudába mert csak lehúznak téged és ostobaságokat beszélnek beléd.
Nincs fölösleges tudás, nem kell műköröm az ápolt szép kézért, ha nem feltűnő a szőr a karon akkor nem kell gyantázni, ha neked kell aza két kiló akkor azzal is szép vagy, és nyelvtudásért nem jár pluszpont sehol semmiylen felvételin, vayg állásinerjún, csak a nyevvizsgáért. Ha nekik elég csak a nyelvtudás akkor menjenek ki küldföldre pincérnek vagy k*rvának.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!