Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Olyan unalmas az életem:S Mit...

Olyan unalmas az életem:S Mit tehetnék? Higyan szerezzek barátokat?

Figyelt kérdés
Amíg suli van eltellik azzala déluténom,hogy tanulok és gépezek,(nincsenek rossz ejgyeim) de itt a nyár és szeretnék valami izgalmas dolgot csinálni:S barátaim viszoint nincsenek,nehezen megy a barátkozás,főleg a beszélgetés:s MIT TEHETnék? 15/l
2011. jún. 12. 22:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha budapesti vagy akkor zöld pardon stb 400 ft ot kibírsz vagy egy ezrest ha iszol is vmit.
2011. jún. 12. 22:50
 12/14 anonim ***** válasza:

Hát úgylátszik itt senki sem érzi át mivan :/

Ha jól gondolom én igen, mert velem is ez volt/van de már jentősen jobb a helyzet, bár magamat még mindig unalmasnak gondolom és idegesítőnek, mert könnyen megsértődöm kis apró dolgokon, mondjuk ezt nem mindig teszem szóvá, utólag újra átgondolom... na szal a rossz az, hogy ezt a nyarat egyedül kell kibírnod, addig is barátkozz a neten, töltsd el az időd. Iskolakezdéskor pedig válassz ki 1 embert, csak egyet, aki az osztályodban egy olyan társaságban van, ahova nem annyira illik, és mindig b@szogatják mindennel, és barátkozz vele, utána már rá építve több barátot is szerezhetsz, de arra fgyelj h mindig ő legyen a legjobb barátod. Tavaly őszig velem is ugyanaz volt mint veled, de mosz ezen a nyáron végre boldog vagyok, bár a legboldogabb akkor lennék ha SOHA sem klne egyedül lennem. :)

Ha szeretnél beszélgetni akkor írd meg az MSN-ed privátban ;)

16/F

2011. jún. 13. 22:34
 13/14 anonim ***** válasza:

Én is hasonló cipőben járok,mint Te,kedves kérdező.

Nekem is az egész tanévem unalmas volt,nincsenek barátaim,és egyfolytában unatkozok.Testvérem szintén nincs.

Nyáron,és természetesen a jövő tanévben is szeretnék ezen változtatni.Ezért nagyon fel szeretném dobni a nyaram egy bnővel,akivel akár lemehetnénk a Balatonra,bulizhatnánk,strandolhatnánk stb.

Ha van kedved,akkor nyugodtan írj nekem privit,szívesen megismerkednék veled.(:

15/L szintén

2011. jún. 17. 12:40
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem vannak barátaim, de sajnos a nyár nagy részét így is egyedül kell töltenem. Ha gondolod, nekem is írhatsz privit 14L vagyok :)
2011. jún. 18. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!