Hogyan vegyem rá magam, hogy nekiálljak tanulni?
én idén érettségizek, szóval hidd el nagyon megtudlak érteni. Ha van egy üres fél órám már valami a kezemben van...már teljesen kezdek kifulladni:(
Sajnos ösztönöznöm kell magam, hogy már csak pár hónap, már csak ezt, már csak azt. Ha be akarok jutni ahova készülök bizony tanulni kell. Pedig akar a fene. plusz Erdélyben élek, és még románt is anyanyelvi szinten kell tudni az érettségire, hát gondold el, nem semmi azt tanulni, amellett, hogy utálom. De néha erőt veszek magamon, leülök tanulom egy kicsit, aztán megint leteszem, aztán megint tanulok egy kicsit...aztán megint elő veszem...vannak kedvenc tárgyaid_ tanuld azt előszőr amit nem szeretsz annyira, és vedd elő utoljára azt amit szeretsz. sajnos mindenhol meg kell küzdeni...mindjárt itt a vakáció, addig meg tarts ki:) sok sikert
Szia!
Szerintem oszt el a következő napi tanulnivalókat. Kezd azzal a tantárggyal amit kevésbé kedvelsz(pl matek) aztán pihenj egy nagyot. Aztán üdítésképpen jöhet egy olyan amit szeretsz...
Ezt a tippet tudom csak mondani, saját magadat kell rávenned a tanulásra, ezen mi nem tudunk segíteni.
-Tündérlány(17)-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!