11 éves vagyok az osztályba mindenkinek van melle. Nekem még nincs pedig 135cm 32kg vagyok az anyám dagadt nagy melle van de totális lapos vagyok. Van az osztálban egy lány 128cm 28kg és hatalmas melle van. Mit tegyek? Talán már sohasem lesz mellem!?
Több mint 1 év telt el rá találtam a kérdésedre. Nem tudom azóta változót a helyzet vagy nem ez nem tartozik rám.
Elárulók titkot: 4. osztályban gúnyoltak a lány öltözőben a testnevelés órán nekem nem volt mellem és nőni sem kezdett még. Eleinte rosszul esett nekem ez és csak 11. születésnapom utána 1 hónappal éreztem nagyon furcsa fájdalmat a melleimnél eleinte megijedtem aztán rá jöttem nőni kezdett a mellem.
És csak 13 éves korom óta szükséges melltartót viselnem strandon 2 részes fürdő ruha esetben kivéve a női egyrészes fürdőruhánál.
Nem minden nő egyforma volt olyan időszak menstruációm közeledtével enyhén meg nőtt a mellem, duzzadt és merev lett igény érzékeny is volt. Örültem nem örököltem kosár mellett.
Ma már rá jöttem a kamaszkori testi változás késői váltózásnak van előnye is az, hogy lassabb lesz az öregedés azoknál a lányoknál akiknél korábban köszöntött be a kamasz kor.
Nálam is ez a helyzet hiába lettem 29 éves lazán 22 évesnek látszom és vékonyabb testalkatú vagyok. Remélem később fog beköszönteni nálam a ,,banya láz" ami minden nőt eléri akik elérik 45-50. életévüket.
Nos...ez most hülyeség de 11 évesen 135 cm?! o_O
Nos ez mindegy xD
A kérdésedre válaszolva.:
Későn érő tipus vagy ennyi,majd idővel neked is nőni kezd és kész:D Amúgy meg minden nőnek lesz melle,ha kicsi akkor is:)
És nem kell semmit tenned egyszerűen nem kell törödnöd annyit vele:)
Lesz az majd:)
Jót röhögtem a kérdezőn. Nem vagy normális, kislány. Okés, hogy a magasságoddal nincsen gond, de fejben annál több. 11 éves mit akarsz? C kosár méretet? A barátnődnek is valószínűleg 0 melle volt, csak vett push up melltartót. Azt te is megtehetted volna. Az más, hogy én és a normális emberek szánakozva néztünk volna rád. Ennyi idős koromban még babáztam és tanultam, magasról tettem a mell méretekre és a fiúkra. Hová fajul a világ manapság?
De ebből a kérdésből kiindulva fogadok, hogy te is azon idióta tinik táborát erősíted manapság, akiket meglátva az első szó, ami az ember eszébe jut, k betűvel kezdődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!