Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Itt van a nyár és 14 éves...

Itt van a nyár és 14 éves lány fejemmel nem tudom hogyan üssem el (? )

Figyelt kérdés
vidéki vagyok és városba járok-be suliba, viszont itt a faluban nincsenek barátaim akikkel lóghatnék. Mit tegyek ez ellen ? Hogyan szerezzek barátokat ? Mivel üssem el az időt a nyáron ? nagyon unatkozom és szánalmasnak érzem magam hogy abban a tudatban élek hogy a osztálybol a barátnőimell nem tudok találkozni és tudom hogy ők tudnak együtt lógni én viszont itt vagyok egyedül minden nap ebben a sötét szobában és gépezek :( mit tehetek ?
2011. jún. 11. 20:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
66%
süssél szilvásbuktát mert azt szeretem!! :)
2011. aug. 6. 15:12
 12/16 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok vele, néha ha megyek bp-re azzal a pár bnőmmel aki van, találkozunk, de egész nyáron semmi. Az összes nap olyan mint a többi. Felkelek 11kor fürdök eszek gépezek tvzek aztán megint gépzek és így megy ez 2ig. Minden áldott k*baszott nap. Kezdek bedilizni. Ja és a legjobb, hogy fészbúkon látom, hogy az ismerőseim nyara milyen k*vajó és már megint itt voltak bulizni, meg ott koncerten és annyira szánalmasnak érzem magam, hogy legszívesebben nem is élnék. Remélem, te legalább megoldod.

16l

2011. aug. 6. 21:52
 13/16 anonim ***** válasza:

Figy én is Falusi vagyok És ugyszint városba járokbe suliba :D

Amikor ideköltöztünk kitaláltam hogy kivogok járni

*Én mondjuk kutyátsétáltattam* és lettek barátaim ugye azzal odajöttek hogy ~jaj de cukikutyus~ meg minden és haveroklettünk :D Na de temost járj ki futni vagy teszemazt a Buszmegálóba akikkel reggel egy buszon utazolmajd *Suliidőbepersze* ismerkedj meg velük :D

Hidd el nem harapnak :P

Remélem tudtamsegíteni SoksikertHozzá *_*

2011. aug. 6. 23:31
 14/16 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat . :) hát próbálkozom én de olyan nehéz hogy nincsen akivel szivesen lennék. itt az utcába össze állt a csapa akik igy egykoruak de én sajnos nem vagyok benne próbálkozok h legalább velük kijárjak de semmi :(
2011. aug. 7. 19:56
 15/16 A kérdező kommentje:
16/l te is próbáld össze szedni magadat és azzal a pár barátnőddel is próbálj elmenni valahova bulizni . de látom egy cipőben járunk hisz nekem se jobb a napi programom . :(
2011. aug. 7. 20:05
 16/16 anonim ***** válasza:

de durva _ hasonló a helyzet itt is -.-

véletlenül nem egy faluba lakunk?:D

2011. aug. 7. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!