Itt van a nyár és 14 éves lány fejemmel nem tudom hogyan üssem el (? )
Én is így vagyok vele, néha ha megyek bp-re azzal a pár bnőmmel aki van, találkozunk, de egész nyáron semmi. Az összes nap olyan mint a többi. Felkelek 11kor fürdök eszek gépezek tvzek aztán megint gépzek és így megy ez 2ig. Minden áldott k*baszott nap. Kezdek bedilizni. Ja és a legjobb, hogy fészbúkon látom, hogy az ismerőseim nyara milyen k*vajó és már megint itt voltak bulizni, meg ott koncerten és annyira szánalmasnak érzem magam, hogy legszívesebben nem is élnék. Remélem, te legalább megoldod.
16l
Figy én is Falusi vagyok És ugyszint városba járokbe suliba :D
Amikor ideköltöztünk kitaláltam hogy kivogok járni
*Én mondjuk kutyátsétáltattam* és lettek barátaim ugye azzal odajöttek hogy ~jaj de cukikutyus~ meg minden és haveroklettünk :D Na de temost járj ki futni vagy teszemazt a Buszmegálóba akikkel reggel egy buszon utazolmajd *Suliidőbepersze* ismerkedj meg velük :D
Hidd el nem harapnak :P
Remélem tudtamsegíteni SoksikertHozzá *_*
de durva _ hasonló a helyzet itt is -.-
véletlenül nem egy faluba lakunk?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!