Járnál olyan nővel, aki önhibáján kívül prostituált volt?
A k*rva az k*rva!
De mivel értelmiséginek tartasz, legyél inkább prostituált!
Nekem mind1!
Nem az én gondom, h az vagy ami!
Egyébként szerinted az jobb, ha egy mostani prostituáltból lesz diplomás nő?
Mert lesz!
Ezzel nem vitázom! Ez TÉNY!
Az az igazság, hogy ha valakinek nagyon nincs pénze, de van becsülete, akkor megkeresi az utolsó takarítói, kukás... bármi állást, de prostinak nem megy!!!
Ez minden 'munka' legalja, persze munkának sem lehet nevezni. A takarítónő kívülről lesz koszos, mocskos, míg a prosti mindenhogyan, amit soha nem fog tudni lemosni magáról!!! Szerintem!
Én nem tartalak téged semmire sem, nem h értelmiséginek!
Ez egy gyüjtőfogalom !!!
Tudod, én hiszek abban, hogy amit adsz, azt kapsz!
Isten büntessen, és verjen meg azért, mert ilyeneket írsz egy számodra ismeretlenről, mert már a hisztis kis pics@ nme tud hogy toporzékolni, és magát a földbe verni!!
Az, h így beszélsz egy igedenről, az téged minősít!!!
Én csak pont ugyan annyit kívánok neked, mint amit te kívánsz most nekm!!
Nem hiába vagy 73%osra értékelve...
Na mindegy..nem tudom mi a bajod, de nem is érdekel.Okos enged, szamár szenved!!!
Sajnállak csak!!!!77
Utolsó válaszoló!
Szívemből szóltál!!!
Isten?:D Ő szegény, hogy került képbe ebben a mocskos témában?
Igen, ebben egyet értek veled! "Isten nem bottal ver!"
Azt minden Prosti megtapasztalja majd, ezek szerint. Ugyanis van egy bizonyos parancsolat, mi szerint: Ne paráználkodj!!!
És ennyi! Többet nem kívánok hozzáfűzni!
Az eredeti kérdésre válaszolva: én ugyan nő vagyok, de ha már nem prostituált, akkor szerintem semmi gond nincs.
Amiről pedig itt a vége fele vita megy: az tény és való, hogy sokan a zsemléjüket veszik abból, amit az utca sarkon megkerestek, és abból tartják el a családjukat. Nem azt mondom, hogy támogatom a prostitúciót, hanem azt, hogy valaki, aki kevésbbé iskolázott, csak így tudja etetni a gyerekeit, mert egy takarítói állásból már nem biztos, hogy egy három gyerekes családot fenn tudna tartani. És a prostituáltak szenvednek is ettől, hogy ezt a "munkát" kell csinálniuk. Én legalábbis nem igen hallottam olyanról, hogy valaki élvezetből csinálja.
A másik pedig az, hogy a prostitúcióra mindig is volt és mindig is lesz igény. Ősi szakma ugyebár.
(nem igaz, hogy ennyit kell foglalkozni ezzel a hülye pontozással)
Ő is ember!!!sok prostituáltat sajnálok,mert megölik őket,bántalmazzák..nem semmi,biztos nem élvezik a dolgot!
az is munka valamilyen szinten,csak persze nem elfogadott.kényszerítették,ha már nem akar benne dolgozni,akkor nincs gond!
azért mert másnak megadatott minden,anyuci-apuci a segge alá tett mindent az egy dolog!!valakit meg le sem szarnak!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!