Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Csajok szeretitek a kék szemű...

M@x kérdése:

Csajok szeretitek a kék szemű pasikat?

Figyelt kérdés
Egy előbbi kérdés mintájára...
2011. jún. 6. 20:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
szeretik. :)
2011. jún. 7. 20:37
 12/21 A kérdező kommentje:
Örülök neki! :)
2011. jún. 7. 20:44
 13/21 anonim ***** válasza:
Engem valahogy nem érdekel észre sem veszem
2011. jún. 7. 23:12
 14/21 anonim válasza:
grey and blue for the win!(:
2011. jún. 8. 20:14
 15/21 anonim válasza:

egyértelműen*-*

de am barna haj+kék szem az úgy egyedibb de én olyat fiúban még nem láttamxD de vlahogy el tudom képzelni

sztem jobban néz ki a szőke haj kék szem(: .

és az előzővel egyet értek a szürke is nagyon jó sztem.

2011. jún. 9. 16:18
 16/21 anonim ***** válasza:

Ez annyira teljesen mindegy... csak az összkép számít ;)

19/L

2011. jún. 12. 15:03
 17/21 anonim ***** válasza:

Szakadok..

06-07 18:31 : Te nagy férfi nem azon vagy kiakadva, hogy az a 12 éves lány milyen gyomorforgató szlenget használ, amitől minden ép eszű felnőtt ember agymenést kap.. Nem, hanem azon, hogy 12 évesen már van esete.

Amúgy már az ovodában kialakul a szép érzéked, ami minden embernek különböző. Sőt jobbat mondok a fiúknak az első szerelmük mindig az anyukájuk. Paff.

Még jobbat mondok, már neked is volt eseted 4 éves korodban és az azóta is tart. Igen, neked is volt eseted amikor 12 éves voltál. Csak az internet hatására akkor még nem mondtad ki nyíltan, sőt nem is foglalkoztatott annyira (amit kétlek). De így 7 év távlatában igen sok minden változott(ami elég sajnálatos dolog).

19 évesen pedig ne állítsd magadról, hogy mekkora egy férfi vagy. Majd ha lesz saját lakásod, egy feleséged, munkád és gyereked. Sőt egy érettségid és akár egy diplomád. Na akkor MONDD/ÍRD/Jelentsd ki, hogy te férfi vagy. Ja. A fiúk nagy részénél még csak 19 évesen kezdődik el a szőrnövekedés, míg a 12 éves lányok nagy része akkor már szőrös, izzad és menstruál. A 12 éves fiú meg játszik a kártyáival és a legóival, azt sem tudja mi az a felelősség.

Te 19 éves férfi állat.

2011. jún. 15. 12:28
 18/21 anonim ***** válasza:

Én meg rajtad szakadok, ki vagy te hogy ismeretlenül véleményt alkoss róllam? Levonod, hogy nincs bennem kellő felelősségtudat, vagy hogy nem vagyok igazán felnőtt. Nem tudod ki vagyok, milyen életem volt, miken mentem keresztül idáig. Nem tudom te milyen közösségben élsz vagy kiket ismersz, de hidd el nem olyan vagyok mint ők. Lehet hogy ők gyerekek, legóznak vagy nincs szőr az arcukon (habár kétlem hogy ez tesz felnőtté vagy férfivá egy embert) de én nem tartozom hozzájuk :)

A másik dolog, te mégis hol láttad kiírva hogy én a mellemet verem, és azt álltíom hogy mekkora férfi vagyok?? Erre válaszolj már légyszives! Mert a válaszod egy része abból áll ki hogy engem írsz le, hogy verem magam meg azt merem állítani magamról hogy milyen nagy férfi vagyok. Közben meg annyit írtam le hogy 19/férfi :D 1-szer szerepelt a válaszomban a férfi szó, és az is csak azért hogy életkort/nemet írjak a válasz végére. Akkor mégis megmagyaráznád hol olvastad azokat amiket írtál? Melyik résznél bizonygatom a férfiasságom ? :)

Nem tudod miért vetted magadra amit írtam, hiszen nem neked szántam. Annyi volt a szöveg mondanivalója hogy 12 évesen az a kislány ráér még fiúkkal foglalkozni, nem marad le semmiről.

Gondolom most az jön, hogy belekötsz a válaszomban amibe csak tudsz, teljesen mindegy mi az, csak azért is tudj valamit írni!! Ejnye menj ki a friss levegőre :))

2011. jún. 15. 19:04
 19/21 anonim ***** válasza:

Nos a válaszom negyede arról szólt, hogy szerintem mi a kiakasztó a 12 éves lány leírtjaiban. Aztán a következő negyede rész szólt arról, hogy mit is jelent a vonzalom, honnantól alakul ki és mégis mi az stb. Aztán leírtam, hogy mi a különbség a lány és a fiú fejlődési rendszerében. Egyszer sem láttam és nem észleltem, javíts ki ha tévedek, az egész szövegben, hogy a te fejlődési sajátságaidat ecseteltem volna. Én átlagleszámítást végeztem azaz a FIÚK nagy része. 3x szóltam hozzád. Igen, felhúzott egy 19 éves fiú ne mondja azt, hogy férfi miközben épp egy 12 éves lányt "alacsonyít le". Az első hozzád intézett szavam megszólítás volt. A következőben ecseteltem le, hogy a saját véleményem szerint igazán ki hívhatja magát férfinak. 3x pedig újra megszólításként használtam. Legközelebb írd oda a Keresztneved, ha sértőnek tartod ezen megszólításodat.

Én sem szívesen mesélném el a saját élettörténetemet, mert nem túl rózsás de mégsem Nőzöm, Hölgyezem le magam. Mivel még csak egy Lány vagyok. Semmi sincs a kezemben amiből azt mondhatom, hogy igen Nő vagyok.

Sajnálom, ha megbántottalak néha megesik az ilyen.

2011. jún. 15. 20:55
 20/21 anonim ***** válasza:
Személy szerint oda vagyok a kék szemekért. Barna hajjal párosítva meg valami hihetetlenül jól tud kinézni. Bár végül úgysem a szemszín a döntő, szóval édesmindegy, tőlem lehet szürke, zöld akár barna is, szerintem mindegyik szép.
2012. jan. 7. 19:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!