Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez most akkor egy "szuper...

Ez most akkor egy "szuper képesség"?

Figyelt kérdés
Az álmomat mindig tudom befolyásolni, de Ha mondjuk azt csinálom álmomban, hogy az egyik osztálytársamat megütöm, akkor reggel mikor megyek suliba, akkor mondja hogy fáj a karja és nemtudja mitől. Nem mindig sikerül, de általában igen.
2011. jún. 2. 15:07
 1/10 anonim ***** válasza:
81%

Dreamer Hero.

Ez még igy kevés, kell egy jelmez is, ránmyomtatva a DH, rettegik majd a környéken a neved.

2011. jún. 2. 15:16
 2/10 anonim ***** válasza:
Kérlek álmodd azt, hogy ÉN és a fiú, aki tetszik beszélgetünk/randizunk :) (köszi:D)
2011. jún. 2. 16:19
 3/10 anonim ***** válasza:

nem véletlenül csak azt is álmodtad?

ha nem, akkor lenne pár kérésem nekem is.

2011. jún. 2. 18:08
 4/10 anonim ***** válasza:
Hát, én kétlem, de, ha szuperképesség, akk tartsd titokban, nehogy mindenki téged hibáztasson a karfájásáért. :)
2011. jún. 2. 21:44
 5/10 A kérdező kommentje:
Ja, azt amúgy nem mondtam, hogy befolyásolni tudom, hogy más ember mit álmodjon.. Bár ezt sokan tudják
2011. jún. 2. 21:54
 6/10 anonim ***** válasza:

Más álmait nem befolyásolhatja senki és átmenni se tudsz az ö álmukba. Ezek csak a képzelgéseid max.

A saját álmaidat irányíthatod, ezt úgy hívják, hogy tudatos álom, ilyenkor teljesen tudatodnál vagy, pont mint ébren és így bármit megtehetsz. Én elég gyakorlott vagyok benne és sokat csinálom, de ahhoz, hogy ezt tudd gyakorolni kell. Persze véletlenszerüen is sikerülhet, de gyakorlással sokkal gyakrabban :)

Az meg, hogy amit álmodban csinálsz és a valóságra hatással van.. hát egy elég nagy baromság... De nyugodtan élhetsz ebben a hitben, legalább elfoglalod magad vele.

2011. jún. 4. 15:06
 7/10 anonim válasza:
Szerintem ezotéria témában érdemes lenne próbálkoznod...
2011. jún. 4. 19:23
 8/10 anonim válasza:
Szerintem te vagy Sztálin reinkarnációja. Ő is tudta befolyásolni más emberek álmait... persze másik értelemben:)
2011. jún. 4. 21:22
 9/10 anonim ***** válasza:
Bárcsak én is tudnám befolyásolni az álmaimat. :)
2011. jún. 4. 21:32
 10/10 anonim ***** válasza:
[link] a magyarázat, hogy miért tudod befolyásolni az álmaidat. De hogy mért fáj az o.társad keze... nem álmodtad azt is? ;)
2011. jún. 4. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!