Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Most akkor mivé váltam?...

Most akkor mivé váltam? (hosszú, bocsi)

Figyelt kérdés

4 éve kerültem először a padlóra. (érzelmileg, úgy érzetem mindenki cserbenhagyott)(se munka, se semmi)

Igyekeztem segítséget kérni a "barátaimtól", felvenni velük a kapcsolatot, de sem az sms-re, sem a telefonokra, sem pedig az e-mailekre nem válaszoltak.

Akkor jöttem rá, hogy milyen igaz is az a mondás, hogy- "bajban ismerszik meg az igaz barát". Senki sem állt mellettem. Majd nagy nehezen a zenében találtam kiutat, megoldást. Valamennyire sikerült talpra állnom, de következett a következő pofon. Ami még 2 éven keresztül tartott (egyetem), aminek a következménye az lett, hogy újra a padlóra kerültem és megtörve éreztem magam.

Ez alatt az időszak alatt sokat változtam, durvább, agresszívabb, lenézőbb és ridegebb lettem. Mostanra úgy érzem sikerült túljutnom a holtponton, de még visszacsúszhatok.

Viszont előkerültek a "barátok", akik szívességeket kérnének tőlem, de én nem segítek, ők pedig megsértődnek.

(és ez engem nem zavar)

Tudom, csak magamra számíthatok, bízni senkiben sem tudtam egészen mostanáig. Találkoztam egy férfival, akinek a jelenléte teljesen lenyugtat, úgy érzem hasonlóak vagyunk (szerinte nem,és mind a kettőnknek erős a jelleme), de ez a férfi nagyon távolságtartó velem, pedig néha azt érzem, hogy jól kijövünk egymással és hogy kedveljük a másikat. (Én legalábbis kedvelem)

Őszintén meséltem neki magamról, soha senkinek sem nyíltam meg ennyire és ilyen hamar. Teljesen nyugodt vagyok a társaságában. Róla viszont semmit sem tudok, csak hogy foglalt.

Kicsit bunkó stílusú és néha megbánt, ami néha rosszul is esik, de egyszerűen nem tudok rá haragudni.

Viszont nincsenek érzelmeim. Semmi és senki iránt.

Egyszerűen sz@rok a dolgokba, nem érdekel semmi, az sem ha másokat megbántok. Nem hat meg semmi és örülni sem tudok semminek sem, 4 éve nem mosolyogtam, leszámítva azt a kis időt amit ezzel a férfival töltök. Nála valahogy le sem bírom törölni a vigyort a képemről.

Akkor most mivé váltam? Vagy minek lehet nevezni ezt a dolgot, szakaszt?

2011. jún. 1. 23:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ha nem zavarna, nem érdekelne semmi, nem tetted volna fel a kérdést.

Ezt a szakaszt lehetne kiégettségnek, megsavanyodottságnak, kiábrándultságnak nevezni.

Valami mégis csak bánt, nem arra számítottál, hogy ez lesz, vagy nem így tervezted az életed?

2011. jún. 2. 10:55
 12/15 A kérdező kommentje:

Nos, valahogy nem így terveztem az életem.

Bántani pedig az bánt, amit látok magam körül. Tudod, "a másoknak összejött az élet", nekem meg nem. :(

(ezzel nyilván nem vagyok egyedül, tudom)

Egyszóval, kiábrándult vagyok.

2011. jún. 2. 21:12
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

[link]

Nézd meg te nagyon hülye, meg a többi idióta is, hogy mi a depresszió tünete.

Kiábrándultság közé tartozik.

Komolyan mondom érted nem is lenne kár, ha fejbe lőnéd magad.

De tudom,tudom nektek van igazatok.

2011. jún. 3. 09:50
 14/15 A kérdező kommentje:

Jól van b@szd meg, akkor mind depressziósak vagyunk.

Te meg örülj ennek, de te érted sem lenne kár.

(Igaz, itt egy szóval sem írta senki, hogy meg akar halni.)

Elmondtad a véleményed OK, tovább léphetsz.

2011. jún. 3. 12:06
 15/15 anonim ***** válasza:
Hm... Talán kezded elveszteni a naivitásod. Gyerekkorodban még illúziókban tartottak, próbáltak megoltalmazni a szörnyű valóságtól, pl.a szüleid, tanárok. Ezzel a realitással tervezd újra az életed, vagy keress másokat, akiknek hasonlóak a célkitűzései, és a világról alkotott képük.
2011. jún. 3. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!