Mit tegyek? Biztosan van vmi betegségem, de (bőv lent)!
95%-ra mondom,hogy valamilyen betegségben szenvedek.Hogy pszichés,vagy idegrendszeri problémák állnak-e a háttérben,sajnos nem tudom.Sokáig azt hittem bipoláris zavarom van,de nemrég utána olvastam a skizofréniának is,és rájöttem,igazán az illik bele a tüneteimbe,már csak a korom miatt is.Majdnemhogy minden tünet egyezik.Viszont túl sok a lehetőség,pl egy teszt kitöltésénél az eredmény az volt,hogy személyiségzavarom van.Na most a lényeg az,hogy elég tehetetlennek érzem magam,mivel nem tudok eljutni egyetlen(jó) orvoshoz sem.A szüleimnek nem is tudnám elmondani,mivel jönne a tipikus válasz:Csak beképzeled magadnak!Ugyan már kislányom,olyan hü*eségeket találsz ki,dehogy megyünk el orvoshoz!
Nos,egyedül is elmennék,a probléma csak annyi,hogy a helyi kórház orvosai ****. Mert ,hogy ugye nekem nyílt gerincem volt,ezért ki akartak nyírni anyám hasában,a barátnőm méhében meg észre sem vették a b... nagy daganatot. Szánalom az egész,aztán még mesélhetnék.Lényeg,hogy Pécsre(1 órányira van tőlem),vagy valahova kellene elmennem dokihoz.Igaz,van 90%-osom,de itt megint a szüleim a folyamat meggátolói.Nem igazán engednek el sehova,meg hát amúgy is,gondolom nem egy alkalommal kellene elmennem.+Ha elmegyek valahova,mindig részletesen kikérdeznek,kivel,hová stb.
Viszont mindenféleképpen szükségem lenne egy dokira. Mi tévő legyek?
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!