Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Most akkor én antiszociális...

Most akkor én antiszociális vagyok?

Figyelt kérdés
Koleszban élek sajnos, és az emberek többsége aki körülvesz elég gyökér, buta stb. Én vagyok a legjobb tanuló meg minden, de valahogy nem akarok ehhez a közösséghez tartozni. Pl: Nem nagyon barátkozok sok emberrel a koleszba, stb. Már sokszor megkaptam, hogy antiszociális vagyok meg minden, de szerintem nem vagyok az, mert csak a koleszosokat utálom (akik hangsúlyozom nagyon buták és bunkók) a suliba jól el vagyok az osztálytársaimmal.
2011. máj. 30. 22:18
 1/6 anonim ***** válasza:
81%
Nem, te nomális vagy.
2011. máj. 30. 22:25
 2/6 anonim ***** válasza:

Én így vagyok az osztályommal, egy embert tartok onnan a barátságomra érdemesnek.

18/L

2011. máj. 30. 22:33
 3/6 A kérdező kommentje:
Én az osztályomba jól elvagyok, csak a fogyik akit ott nem tudtak beilleszkedni, pont ők a koleszosok. és igazi KOLÓNIÁT alkotnak. ÉS mivel én nem akarok közésjük tartozni, folyton azt mondják, hogy te antiszociális meg ilyenek. ( Persze nem nagyon hiszem, hogy tudják mit jelent)
2011. máj. 30. 22:36
 4/6 A kérdező kommentje:
Am. 17/F
2011. máj. 30. 22:37
 5/6 anonim ***** válasza:

ne foglalkozz velük. a legtöbb ember "antiszociális". ha 100 ivócimborát meg 500 fészbúkhavert akarsz, akkor fel kell adnod önmagad. akinek sok barátja van, az valószínűleg hazudik. igen, a többség ostoba is.

ha több "normális" emberre van szükséged, járj kulturális rendezvényekre, vagy ismerkedj neten ilyenekkel.

de ez nagyon relatív

egy "antiszociális" ember

2011. máj. 31. 09:12
 6/6 anonim ***** válasza:

Én nem adtam fel önmagam, osztályomból így maximum két embert tudtam barátomnak:) ÉS nekem így volt jó mert legalább nem adtam magamról hamis képet. De a többiek..Örülök, hogy nem tartoztam közéjük mindegyik pletykálós, kétszínű. Sokszor hallottam, hogy amint kimegy az egyik akkor rögtön összebeszélnek a háta mögött és röhögnek rajta. Nekem meg annak a másik kettőnek sem jött ez be.

Nem vagy te antiszociális, csak megértem, hogy ilyen esetben miért nem akarsz sehova sem tartozni. Érthető. Majd lesz olyan társaság is ahol jól fogod magad érezni.

Nem kell mindig a csordába beállni, hogy te is érvényesülj.

2011. jún. 1. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!