Egyszer közösen megvertük a suli leghazugabb, legszemetebb lányát.
Az bánt, hogy kicsit sem bánom az egészet, pedig majdnem rendőrségi ügy lett belőle.
2009. márc. 16. 17:57
12/19 anonim válasza:
elloptam a barátnőm naplóját
2009. márc. 16. 19:40
13/19 anonim válasza:
Amikor először berúgtam életemben, és két napig hánytam (otthontól távol), azt hazudtam anyukámnak, hogy a kaja volt romlott, amit otthonról vittem (az ő főztje), és azért hánytam. Borzasztóan szégyellem. :(
2009. márc. 16. 19:51
14/19 anonim válasza:
Kint voltam németországban egy cserediűk programban és az egyik osztálytársamat aki a cserediák programban benne volt(úgy mint én) felhúzott és én meg szépen a pulcsijára nyomtam a kezemben lévő fagyit...aztán meg az uszodában felpofoztam mert rájöttem h a b.nőmmel egy igen aljas dolgot követett el.Aztán meg kiderült h az nem is ő volt csak magára vállalta...de a fagyit azt megérdemelte...és ez a hozzáállás nem jó :S
Osztályba bent voltunk a b.nőmmel mert mi voltunk a hetesek és egy pár osztálytársunk egy filmet akar csinálni.Ott volt a forgatókönyv amit egy hetedikes csinált(mi 6.osok vunk) és el akarták olvasni a szünet után (órán) de mi a szünetben beleolvastunk az amugy elég durva könyvbe és egy kicsit átírtuk...:D a sok "szexy csaj" szó helyett "qrvákat" írtunk bele és igy a film úgy készült el...és nem szexy ruha volt azokon a csajokon hanem qrvás...elég nagy szemétség volt...
2009. márc. 17. 16:02
15/19 anonim válasza:
Még nagyon régen,egy barátnőmmel nagyon csúnyán "megbüntettünk" egy lányt.A részletekről nem szeretnék beszámolni,csak annyit írok le belőle,hogy levágtuk a haját,mindenfélét rajzoltunk az arcára,és végigvittük a városon.Szegény lány egész úton sírt,és én már akkor megbántam az egészet.Természetesen megkaptuk a büntetésünket,de úgy vélem,nem igazságosan.Sokszor eszembe jut,hogy mi az ördög bújhatott belém,hogy belementem ilyesmibe,hiszen egy ilyen traumát talán soha nem tud kiheverni egy ember.Azóta is gyötör a bűntudat.
2009. márc. 17. 16:29
16/19 anonim válasza:
"lenyúltam" a volt legjobb barátnőm exét, aki a barátnőm élete nagy szerelme is volt egyben. Ez már két éve történt,én boldog párkapcsolatban élek ezzel a férfival (ami valljuk be a barátnőmnek sose sikerült), de néha még mindig van olyan érzésem, hogy a barátnőm szerelmes belé...
Sosem fogom ezt megbocsájtani magamnak, hogy ennyire aljas voltam:S
2009. márc. 18. 21:19
17/19 anonim válasza:
Nem a legaljasabb, de a legutobbi az az volt,h kitakaritottam a furdoszobat es a lakotarsam levagta a szakallat es rahullott a szep feher szemetesre, ez bunko meg nem takaritotta le, ugyhogy en szepen fogtam a fogkefejet es azzal takaritottam le. Es raadasul nem is banom!!!
2009. márc. 19. 12:23
18/19 anonim válasza:
Nem mentem el a megbeszélt randira. Összejöttem egy aranyos sráccal, de fiatalabb volt nálam, ez zavart egy picit, ő nagyon lelkes volt. Elhívott randizni, elfogadtam a meghívást, de nem mentem el, mert később meggondoltam magam. Akkoriban még nem volt mobiltelefon. Biztos rosszul esett neki, szegényt utólag már nagyon sajnáltam. Főleg hogy volt olyan, hogy utcán láttam és direkt úgy tett mint ha nem vett volna észre, nem is köszönt. Van már kb. 8-10 éve, de még mindig rossz arra gondolni, hogy szemét voltam valakivel, aki nem ezt érdemelte volna.
2009. márc. 20. 22:53
19/19 anonim válasza:
"Megvuduztam" egy olyan emberkét, aki bosszúból lelökött a lépcsőn (eltört a karom), amiért elszerettem tőle a barátját:S Szép kis láncolat volt:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!