Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi volt életed eddigi legaljas...

Mi volt életed eddigi legaljasabb tette?

Figyelt kérdés
2009. márc. 16. 14:19
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
95%
Gyerekkoromban, cirka 25 éve egyszer leeresztettem egy biciklit. Még mindig kísért néha.
2009. márc. 16. 14:32
 2/19 anonim ***** válasza:
98%

Öhm, most a napokban. Volt egy osztálytársam aki össze-vissza hazudozott, elegem lett belőle. Egy srác aki járni akart vele, és már majdnem megvolt, elmondtam neki, milyen is valójában a csaj. Innentől kezdve megutálta a lányt, nagyon rosszul esett neki, hogy a szemébe hazudott. Már bánom, hogy elmondtam.

Aztán: Egy táborban tusfürdővel locsoltuk egymást még nyáron. Időt kértem, mert egy futóversenyzővel játszottunk, és nagyon gyors volt. De igazándiból telenyomtam a kezem tusfürdővel, és megmostam vele a fejét. :D

De mivel még csak 13 éve élek ezen a bolygón, nem igazán tudok aljas tetteket felmutatni.

2009. márc. 16. 14:34
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Összejöttem egy régebbi párom legjobb barátjával a háta mögött, undorító módon. De nem tehettem róla, nekem azóta is ő az igazi. Viszont a módszert a mai napig szégyellem.
2009. márc. 16. 14:36
 4/19 anonim ***** válasza:
84%
Több is volt, pénzt loptam családtagoktól (5 - 10ezer ft-okat), egyszer elloptam a szomszéd bicaját, feltörtem pár kocsit hülye apró dolgokért (pl fél doboz cigi). Évekig átvertem, hazudtam annak akit a legjobban szerettem csak hogy ne veszítsem el. Ezt bánom a legjobban. Nem ezt érdemelte volna... De ezt mindet gyerekként csináltam, és azóta már rendes kislány lett belőlem.
2009. márc. 16. 14:44
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Sok aljas tettet hajtottam végre rövidke életem alatt, de a leginkább azt bánom, hogy egy elég csavaros hazugságot adtam elő valakinek akit nagyon szeretek. Nem is tudom, miért tettem, de aztán jó ideig nem tudtam kimászni belőle... Nem mertem bevallani, mert féltem, hogy elveszítem, hogy meggyűlöl. Egészen más okból, de végülis csak elveszítettem... Azt hiszem, örökké lelkifurdalásom lesz.
2009. márc. 16. 15:23
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
kevertem a sz..rt, de az jobban bánt, h egy kicsit sem bánom.
2009. márc. 16. 15:31
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőm átjött egyik nap hozzám,nekem pedig nem volt kedvem vele beszélgetni ezért nem nyitottam ajtót.(Ha a szemébe mondtam volna,féltem hogy megbántom,pedig ezt kellett volna tennem :S)Szóval úgy csináltam mintha nem lennék otthon,aztán kiderült a turpisság -sajnos- de én még akkor sem mertem bevallani :S
2009. márc. 16. 15:38
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Diszkóban egyszer úgy "cigánykodtam", hogy a barátnőm megkért, beszéljek egy sráccal az ő érdekében.

Én meg is kerestem a srácot aznap este és miközben dumáltunk, szóba került a barátnőm,Zsu.

A srácnak nem tetszett a Zsu, inkább velem akart összejönni.

Mivel számomra se volt közömbös a srác, és már úgyis mindegy Zsu szempontjából a dolog - mert a pasinak egyáltalán nem jött be - elkezdtünk kavarni.

Én akartam vhol közölni Zsunak a sajnálatos fejleményeket, de mivel elég cikin jött ki a dolog, ígyhát nem szóltam neki.

A lényeg a lényeg, egy óvatlan pillanatban, mikor éppen vihorásztunk a sráccal közösen, Zsu odajött hozzánk és mindkettőnket leöntött kólával.

:P

Aztán persze diszkó végére kibékültünk, mert akkora már tudtam, hogy csak egy kaland volt a csávóval, nem több.

Azóta elvből nem csináltam ilyen szemétséget ( holott nem volt ez annyira aljasság a részemről, inkább csak meggondolatlanság... ) és a barátságot is fontosabbnak tartom egy tiszavirág életű flörttel szemben.

2009. márc. 16. 15:43
 9/19 anonim ***** válasza:
90%

17 évesen összebunyóztam egy tőlem tizenkét évvel idősebb lánnyal, akivel mindig utáltuk egymást. Én ütöttem először, azonban apukám tanácsára feljelentettem. Bírósági ügy lett belőle, de én nyertem meg a pert, nagyon jó ügyvédem volt. A lányt meg pénzbüntetés fizetésére ítélték, mert a tettét a bíró garázdaságnak minősítette.

Az egészben az a legszörnyűbb, hogy a mai napig mindenki úgy tudja (a szüleim, barátaim, az ismerősök az utcánkban), hogy én ártatlan vagyok, pedig egyáltalán nem.

2009. márc. 16. 17:20
 10/19 anonim ***** válasza:
73%

Az, hogy megszülettem :'(

Lehet lepontozni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2009. márc. 16. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!