Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Más is így van vele? (túl sok...

Más is így van vele? (túl sok szabadidő)

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, a mindennapjaimnak az ad értelmet, hogy elmehetek edzeni, ma csak 7-től lesz krav maga edzésem, addig full unalom.

Egyetemre járok, de nem érdekel, amit tanulok, csak a papírért csinálom (amikor elkezdtem más reményekkel vágtam neki a felsőoktatásnak, azóta rájöttem, hogy semmi értelme, semmivel sem leszek több, vagy jobb azáltal, hogy oda járok, csak az időmet pazarolom vele, pedig nem is "kamu szak").

Régebben még motivált voltam, hogy minél jobb ösztöndíjat kapjak, és több pénzem legyen kajára, és tápkiegre, de idén levitték annyira az ösztöndíjak összegét, hogy inkább lesz@rtam az egészet, nem érzem ettől sz@rabbnak magam, és így is rengeteg kreditem van.

Viszont az egész napomban tényleg csak annyi a program, hogy lemegyek edzeni, más nem. Diákmunka nem érdekel, nem fogok óránként 400 forintért cigányok között cseresznyét válogatni, és utazgatni napi 2 órát egy ilyen munkáért, normális munka pedig nincs, ahhoz, hogy dolgozzak, és úgy fenntartsam a mostani életszínvonalamat (jelzem nem kérek és nem is kapok most sem szülői segítséget, de itthon élek) minimum 200.000 forintos fizetésre lenne szükségem, tehát ez alatt egyszerűen nem éri meg dolgoznom.

Hetente párszor elmegyünk a barátaimmal ide-oda (mozi, strand, stb), de ez sem épül bele a napi rutinomba, mert tényleg csak heti 2-3 alkalom.

Minden nap hajnali 2-4-ig fent vagyok, és du 2-ig alszom, mert egyszerűen nincs mit csinálnom.

Építkezünk, de most az is áll, mert engedélyre várunk, és most ideiglenes helyen lakunk, tehát ház körüli munkák sincsenek.

Szerintetek mitől lehet, mi lehet a megoldás?

2011. máj. 25. 14:28
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
bocs de 200.000 ezret diploma nélkül nemigen fogsz keresni!
2011. máj. 25. 14:33
 2/19 anonim ***** válasza:
Ha találsz olyan bejelentett melot, ahol havi 200ezret megkapsz kézbe suli mellet, és nem dolgozol napi 8 órát, akkor szólj már nekem is :DDDDDD
2011. máj. 25. 14:33
 3/19 anonim válasza:

Az egyetemmel annó ugyanígy voltam én is .

Egyszerüen beleuntam a tanulásba . Nekem itt az segített , hogy elmentem dolgozni pár évre és utána tényleg újult erővel és lelkesedéssel mentem vissza (bár nem ugyan arra az egyetemre) .

Kell néha egy kis változatosság .

Halassz legalább 1 évet , addig dolgozz (ha van mit) és utána jobb lesz , legalábbis nálam ez bejött .

2011. máj. 25. 14:35
 4/19 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy heti 2 napot kellett így is lejárnom, de azt is minél inkább el akartam lógni, mert nem látom értelmét. Nem látom, hogy bármihez jobban értenék mióta egyetemre járok, ez már a 2. éve vége.

200 ezer alatt pedig nem éri meg sajnos dolgoznom, ilyen munka pedig nincs sok, sőt :\ De ez se veled se nélküled helyzet, utáltam, amikor menni kellett, és utálom, amikor nem tudok mit csinálni.

Szerintem egy normális munkahely, akár diákmunka is lehetne helyretenne, de 400 dorintért fos munkát tuti nem végzek. Ha 400 forintért valamilyen irodai munkát, vagy mondjuk úszómesteri, vagy ilyesmi, amikor nem tényleg nagyon tanulatlan bunkó emberekkel kell dolgoznom, azt talán még csinálnám is.

2011. máj. 25. 14:42
 5/19 anonim ***** válasza:
Valami szakot kellet volna végezned nem egyetemre menni, mert annyi diplomás van már hogy dunát lehet velük rekeszteni!
2011. máj. 25. 15:07
 6/19 anonim ***** válasza:
Miért nem veszel egy jó gépet és kezdesz el versenyszerűen játszani valamelyik fps játékkal? Bár ez nem ilyen könnyen megy... kb 4 év mire eléred azt a szintet amivel már eltudsz menni egy lanra, vagy egy vscgre...
2011. máj. 25. 15:24
 7/19 anonim ***** válasza:
Ajánlom a nyelvtanulást, az segíthet.
2011. máj. 25. 15:47
 8/19 A kérdező kommentje:

Tudok angolul, spanyolul, németül most kezdtem el autodidakta módon tanulni... De nem köt le elég energiát.

Szakmán én is gondolkoztam, csak elvárás felém, hogy legyen mindenképpen egy diplomám. Át is mentem szeptembertől levelezőre, mert nekem csak a papír kell, és úgy még talán könnyebben elvégzem, ha tömbösítve van az órám, mellette OKJ-zek majd.

A szóbelik után jobb lesz, mert mindenkinek több ideje lesz, és jóval több előre lebeszélt program is vár a nyáron, de addig ZzzzZzzz

2011. máj. 25. 16:16
 9/19 anonim ***** válasza:
ha ennyire nagy arcod van, akkor menj el önkéntes munkát végezni! Az agyam eldobom, a gyomrom meg kifordul az ilyenektől, mint te! Látszik aranykanállal a szádban jöttél erre a világra... majd megtudod, mi az hogy 400 ft-ért dolgozz!
2011. máj. 25. 19:18
 10/19 anonim ***** válasza:
járj be a suliba ennyi
2011. máj. 25. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!