Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerinted érettebb vagy a...

Szerinted érettebb vagy a korodnál?

Figyelt kérdés
2011. máj. 25. 12:58
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Igen, a szüleim szerint is inkább még "gyereknek" kellene lennem.

Nagyon unom az osztálytársaimat, akiknek a Renault autómárka logójáról is egy nemi szerv jut eszébe... Úgy tűnik mintha produkálnák magukat hogy "jófejnek" (direkt egybeírva) higgyék őket. Mellesleg a helyesírásuk is rettenetes.

Egy fórumon az írásaim alapján 31 évesnek tippeltek. Lehet hogy ilyen gyorsan öregednék? Remélem nem...

13/F

2011. máj. 25. 14:08
 32/36 anonim ***** válasza:
*eszükbe (nem eszébe) *utolsó mondatom mellesleg szava után kihagytam egy vesszőt
2011. máj. 25. 14:09
 33/36 anonim ***** válasza:
Azért érettség és koravénség között nagy különbség van. Na meg nem is tudom, miért olyan nagy dicsőség érettebbnek lenni a korunknál. Inkább az adott életkort, életszakaszt kéne teljes egészében megélni, amiben épp vagyunk. Persze ez függ az egyéni igényektől, szükségletektől, szóval nem azt mondom, hogy x évesen mindenkinek ugyan azt kell szeretnie.
2011. máj. 25. 14:47
 34/36 anonim ***** válasza:

pogácsásjuliska válasza:

anya mindig mondja hogy koravén vagyok mert cannibal holocaust a kedvenc könyvem!

5/L

2011. máj. 25. 14:51
 35/36 anonim ***** válasza:

Pont gyerekesebb...21 éves vagyok. Itt most nem arról van szó, hogy háztartást vezetek-e, vagy van-e gyerekem. Nincs gyerekem, nem is akarok még, suliba járok, de nem érdekes.

A viselkedésem gyerekes. Az esetek többségében idétlen vagyok. Tudok komoly lenni, és ha szükség van rá, akkor az vagyok. De amúgy csomót ökörködünk tesómmal, meg barátokkal, hülyeségeken röhögünk, stb.

A gondolkodásom szerintem megfelel egy mai 21 évesnek. Én jól érzem így magam.

2011. máj. 25. 19:28
 36/36 anonim ***** válasza:
Semmiképp, sőt
2011. máj. 25. 21:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!