Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerinted érettebb vagy a...

Szerinted érettebb vagy a korodnál?

Figyelt kérdés
2011. máj. 25. 12:58
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Khm, el is felejtettem írni,nekem is most lesz a szülinapom :) 22/N
2011. máj. 25. 13:16
 22/36 anonim ***** válasza:
Leírhatnám, hogy én miféle dolgokat csinálok, miféle dolgokat nem, van-e családom, meddig tanultam tovább, de szerintem nem ezen múlik, hogy valaki érettebb-e a koránál, vagy nem. Szerintem az érettség azon múlik, az ember hogyan áll hozzá másokhoz, az életéhez, a világhoz. Nem feltétlen rossz az, aki szórakozni jár, nincs gyereke, nem tudott tovább tanulni. Ami éretté tesz valakit, az az empátia, tolerancia és az önzetlen szeretetre való képesség. Ehhez gyakran be kell járni egy utat, ami nem a felhőtlen kacagásról szól..
2011. máj. 25. 13:21
 23/36 anonim ***** válasza:
Nem mondanám, sőt. Így 30hoz közel olyasmi vagyok, mint egy álmodozó kisgyerek és egy cinikus vénasszony fura keveréke, az átmeneti korok nélkül.
2011. máj. 25. 13:23
 24/36 anonim ***** válasza:

Nem :)

24/L

2011. máj. 25. 13:25
 25/36 anonim ***** válasza:
12 vagyok,külsőre is fejlettebb vagyok mint többi velem egy idős lányok,és agyilag is...sokkal jobban elvagyok a 14-16 évesekkel mint a velem egy idősökkel...mások is már mondták
2011. máj. 25. 13:26
 26/36 anonim ***** válasza:

Az a baj ezzel a témával, hogy majd ideírnak 12-13 éves kislányok, hogy "ők milyen érettek", pedig nem igaz. Az ilyeneket szokták felcsinálni a diszkó mögötti bokorban. Ez vajon érettségre utal? Nem hiszem.

Bocs, lehet, hogy offoltam, de ezt muszáj volt elmondanom.

2011. máj. 25. 13:29
 27/36 A kérdező kommentje:
13:16,neked is Boldog Szülinapot! :D
2011. máj. 25. 13:30
 28/36 anonim ***** válasza:
azok más kategóriák,nem az érettek hanem azok az őrült,szánalmas,k**va kategóriába tartoznak...-.-"
2011. máj. 25. 13:33
 29/36 anonim ***** válasza:

Én is sok szempontból érettebb, sok más szempontból meg éretlenebb vagyok.

Hozzáállás szempontjából érettebb, másrészt szívesen nézek animéket vagy szagolok meg egy illatos virágot, amit egy 26 éves fiúnál sokan főbenjáró bűnnek tartanak. :D

2011. máj. 25. 13:45
 30/36 anonim ***** válasza:
Másrészt visszatetszőnek tartom ha vkin látszik h érettebbnek gondolja magát, a pózerkedés senkinek se áll jól.
2011. máj. 25. 13:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!