Ez maximálisan az akkori lelkiállapotomtól függene. Az életem és a lelkem is igen labilis. Ha éppen a "borzalmas" fázisban lennék, vállalnám a halált, de ha a "szép az élet" fázisban, vagyis lenne valami, amiért éljek (és ami 6 hónap után is megmaradna), végigszenvedném.
Perpillanat a halált választanám. Igazából erre így nem lehet választ adni... Csak akkor tudnám biztosan, ha ott lennék! De most a helyzet éles ismerete nélkül csak ennyit tudok mondani.
2009. márc. 15. 15:41
12/21 anonim válasza:
én végigcsinálnám... 6 hónap nem sok idő, ki lehet bírni valahogy, nem akarok ilyen fiatalon meghalni és egy rossz fél év miatt nem fosztanám meg magam még legalább 50 szép évtől!! 18/l
2009. márc. 15. 17:46
13/21 anonim válasza:
Hát biztosan nem öletném meg magam!! alapból nem vagyok ilyen beállítottságú s valszeg a gyomrom forogna...de 6hónap nem sok!! :(:(
2009. márc. 15. 18:14
14/21 anonim válasza:
így könnyű azt mondani hogy inkább a halál...
én nem is tudom, ez annyira gáz helyzet, lehet hogy beledöglenék ha bevállalnám...
2009. márc. 15. 18:29
15/21 anonim válasza:
Én végig csinálnám
2009. márc. 15. 19:17
16/21 anonim válasza:
Nők! Ne legyetek már ilyen " erősek". Ennyi a túlélési ösztön? Sztem rosszabb az ha önhibából esik csorba a lelkiismereteteken..
2009. márc. 15. 23:18
17/21 anonim válasza:
Nincs az a pénz amiért önként beállnék prostinak, de a kényszer az más. Valahogy biztos túl lehetne élni 6 hónapot, de lehet hogy életem végéig lelki beteg lennék tőle...
2009. márc. 16. 11:08
18/21 anonim válasza:
Nagyon rosszul érezném magam,de végigcsinálnám,mert még nem akarok meghalni,vannak céljaim.biztos nagyon nehezen tudnám utána feldolgozni,de nagyon örülnék hogy újra szabad vagyok.
2009. márc. 25. 20:05
19/21 anonim válasza:
és ha mondjuk elmész egy ügyfélhez és ott titokban telefonálsz vagy valami? azt se lehet?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!