Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Férjek, élettársak! Ti is így...

Férjek, élettársak! Ti is így vagytok ezzel?

Figyelt kérdés

A férjem emlékezési módszerére gondolok.

Egy egyszerű példa:

Nem azt jegyzi meg, hogy milyen zoknija van, hanem hogy az alsó szekrény jobb oldali polcának tetejének a közepén van az alsógatyái mellett. Azonban ha előkerülnek a tavalyról már jól ismert nyári bokazoknijai, ezért az eddig használt zoknijai odébb kerülnek egyel, akkor már nem találja meg, és az enyémeket húzza fel, amik szintén feketék, de nagyon máshogy néznek ki, és sokkal kisebbek.

Az igaz, hogy időnként átrendezem a dolgokat, de csak akkor, ha nem férnek el máshogy a dolgok éppen. De kb. csak 10 cm-rel rakom odébb, és máris nem találja.

Azért ami nagyon egyértelmű, azt megtalálja pl. ha a tányérokat rendezem át.

A kérdés az, hogy Ti is inkább a dolgok egymáshoz viszonyított helyét jegyzitek meg, vagy azt, hogy hogy néz ki, és az alapján megtaláljátok?

Csak kíváncsiak vagyunk. :)

2011. máj. 22. 22:05
 1/5 anonim ***** válasza:

én is szinte mindent úgy jegyzek meg, hogy az egymáshoz viszonyított helyzetüket nézem...

Amúgy szerintem emberfüggő, és nem csak a férfiaknál lehet így.

Az is lehet, hogy már megszokta, hogy onnan veszi el minden nap a zokniját, és már automatizálódott a mozdulat, az agya fel sem fogja, hogy mit fogott meg :)

2011. máj. 22. 22:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Lehetséges. Mókás. :)
2011. máj. 23. 22:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Próbáld ki azt, hogy odateszel egy rózsaszín virágmintást, felveszi-e?
2011. máj. 26. 17:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Az én férjem is a fiók miatt veszi fel a zoknit, mert abban van, nem azért húzza ki a fiókot, mert ott a zokni.
2011. máj. 26. 18:57
 5/5 A kérdező kommentje:
:D Nem, női kinézetűt nem vesz fel.
2011. máj. 27. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!