Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy a legkönnyebb öngyilkosna...

Hogy a legkönnyebb öngyilkosnak lenni?

Figyelt kérdés
2011. máj. 22. 19:26
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
Aki hülye az haljon meg ..erre nem tudok mást mondani..már bocsánat..egy idiótával kevesebb .. Szerintem csak gyáva vagy..ha nem mersz szembenézni a promenáddal és a könnyebb utat válaszod akkor csak hajrá..de azért mielőtt megteszed gondolj azokra az emberekre akik bármit megtennének hogy éljenek..hogy legyen elégidejük!!! Te is egy hülye tinédzser csicska vagy..milyen problémád lehet ??Mi ?? fogalmad sincs az életről és hogy mi a szenvedés!!
2012. szept. 10. 18:55
 22/25 anonim válasza:
Ugye nem tetted meg? Kérlek mondj valamit mert most jöttem ide, és ténylegesen életemben elösször aggódom egy vadidegenért.
2016. aug. 11. 09:44
 23/25 anonim válasza:
Jézusom..Vajon él még?
2018. dec. 29. 12:46
 24/25 anonim válasza:
remélem..:c
2022. máj. 1. 19:16
 25/25 anonim válasza:
Szerintem él még aki valóban meg akar halni nem írja ki gyakori kérdésre😒
2022. jún. 6. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!