Hogy a legkönnyebb öngyilkosnak lenni?
a lélek végtelen- azért is tud a végtelenről [Istenről] gondolkodni - mondták már a régi görög gondolkodók is..
ha rágódsz magadban - egyre több bajt találsz - csak nehogy azt hidd, más nincs ezzel így!
megoldhatatlan bajok sokasága van minden lélekben, azokéban is, akik lászólag az élet császárai, és úgy mutatják magukat, nincs semmi gond.
sok baj van és nem tud senki segíteni - írod - talán ez arról szól, a megoldás = hogy nem akarod megoldani - hanem figyeled és megpróbálod megérteni. A megértett dolgok már nem fájnak a léleknek- sőt gyakorta, ami szenvedést okozott érthetetlensége révén így átranszformálódik egyfajta húzóerővé.
Próbálj nagyon figyelni: ami "itt és most" van: semmi sem tőled független, mint tapasztaló ezekben mindig jelen vagy: tehát legyél valóban jelen!
A világ szép. Csak úgy kell szemlélni: amint van.
Mivel szeretsz foglalkozni? melyik tantárgy érdekes neked?
ha van, aki szeret, akkor már megéri élni, és nem szabad feladni.
szeretnek, akkor nem lehetsz olyan, mint én. kívül belül romlott. kívül: problémás bőr, előnytelen külső, kis és nem egyforma mellek, és egyszerűen kövér. belső: .. akaratgyenge, hisztis, gyengeszívű, és minden pozitív hiánya. annyira szeretnék változtatni, de nem megy.
18 évesen még nem éreztem soha, hogy akárki szeretne. és nagyon fáj, de beletörődök. nem tudok már mást tenni.
de te ne tedd ezt. már annyiszor elgondolkodtam rajta, de még nincs rá erőm, bátorságom. és nekem ne mondják, hogy gyávaság az öngyilkosság, és önző dolog. már csak menekülni tudok, halogatom. mindig várom, hogy talán majd jobb lesz, próbálok tenni, de újabb kudarcok halmozódnak.
1.)csipeszt ragsz AZ orrodra és becsukod a szád.így maradsz pár percig és KÉSZ!
2.)teleengeded a kádat vízzel és beledugod a fejed.5 perc és...
Ha tegnapelőtt kiposztolom napiszarra a kezemről a képet tudnád. Mondjuk egy minimális angoltudás kell a felirathoz, vagy józan ész.
Egyébként meg tini vagy ennyi. A szerelmes dolog is változni fog majd, az életet meg nemsokára Te fogod irányítani. Most a legrosszabb, mert még nem vagy felnőtt de már gyerekszámba se vesznek, xar a köztes állapot.
Inkább próbálj meg minél több dolgot a saját irányításod alá vonni és nem csak úszni az árral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!