A problémák lelki eredetűek?
Sziasztok!
Többször gondolkoztam hogy irjak e vagy nem. De most már valamit kell tennem az ügy érdekében. A történetem egy utolsó éves egyetemista vagyok, elvileg tavaly kellettem volna államvizsgázni, de nem tudtam mivel a egy szigorlatom nincs meg, többi kettőt sikeresen teljesítettem. Minden vizsgám meg van, általában 4-5sel. Nyelvvizsgáim is megvannak. Az a próblámám, hogy állandóan csak halogatom ez a szigorlatot. Ugyhogy volt, hogy megpróbálom február megcsinálni, de ott is kicsúsztam az időből, mert felvettem az első vizsgát és mindig lejelentkeztem róla, az utolsó meg nem mertem már elmenni. Most megint ez a helyzet. 2vizsga már lement, még 2eselyém van, hogy meglegyen. A tételeket eltudnám mondani, csak attól félek, ha nem szószerint mondom el, vagy valamit nem tudok akkor megbuktatnak. Rettentően félek ettől a vizsgától,ami attól választ el, hogy diplomás legyek. Ezelőtt nem voltak ilyen gondjaim, egyetlen vizsgát sem adtam le. De ez, mintha kivégzésre mennék. A suli mellett dolgozom, de ott nincsenek ilyen próblémák. Mintha két eletem volna, vagy nem is tudom én már.
Segítsetek tanácsokkal! Mert ez igy nem mehet tovább. Köszönet
24l
Miért nem mész el vizsgázni? Mi a legrosszabb, ami történhet akkor, ha elmész és nem sikerül? Semmiképp sem lehet az rosszabb annál, mint hogy nem mész el egyáltalán, hiszen ha elmész, legalább az esélyt megadod magadnak, hogy sikerül. Míg ha el sem mész, eleve nem sikerülhet.
Én akkor is el szoktam menni vizsgázni, ha éppen semmit nem sikerül tanulnom, vagy csak 2-3 tételt tudok, mert hátha bejön. És általában be szokott jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!