Miért van bűntudatom? Tudok ezen változtatni?
Rendszeresen használom az indexen a különböző fórumokat.
Egy hozzászóló írt valamit nekem amiben nem volt igaza, erre pedig válaszoltam egy vicces, mégis kissé ironikus mondatot. Azóta 5 percenként nézem hogy kaptam-e rá választ, mert mardos a bűntudat, hogy esetleg megbántom, vagy hogy milyen választ kapok rá. Alapvetően olyan ember vagyok, akinek bűntudata támad olyan dolgok miatt is, amiért nem kellene, mégsem tudok ez ellen tenni.
Azért vagy ilyen, mert ilyen beállítottságú vagy és akarattal tudsz rajta változtatni.
Keményítsd meg magad, jusson eszedbe, hogy mások hogy, mikor, hol, mennyire okoztak neked fájdalmat, csalódást és utána ők egy cseppet sem törődtek azzal, hogy neked ez most rosszúl esett e.
Nem azt mondom, hogy te is legyél olyan, csak hogy ha van valamiről véleményed, még ha az ellenkezik is mások véleményével, merd kimondani!
Köszönöm a válaszokat, megpróbálom felvértezni magam a jövőre nézve, hátha sikerül.
Az én válaszomra már nem kaptam újabb választ egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!