Megéreztétek már mások halálát?
Megálmodtam a nagyszüleim halálát, és a közeli ismerősökét.
:\ eléggé egy rossz élmény, de legalább tudom mifog következni.
Én nem éreztem,csak tudtam,hogy megfog történni.86 éves volt az apai ágon a mamám(akit nem nagyon szerettem,mert ő sem szeretett engem),és akkor őt 2006-ban elhoztuk hozzánk,mert egyszer elesett.Aztán 2007 októberében(vagy október környékén,pontosan nem jegyeztem meg a dátumot) délelőtt még vécén volt és mikor kijött,ránéztem(semmi sem látszott rajta),és azt gondoltam,hogy ebéd után megfog halni..és még ebéd közben meghalt..
Részvétem mindenkinek.
az egyik nagynénémnek van egy képessége. megérzi a halált. akaratán kívül. mert egyébként nem érdeklik ezek a dolgok, de mégis időnként késztetést érez rá, hogy nézzen valakit. ha valakit elkezd nézni, de úgy, hogy le sem veszi róla a szemét, amíg látja, akkor tudjuk hogy az az illető egy héten belül meghal.
egy olyan ember, aki ilyen és ehhez hasonló dolgokkal foglalkozik, egyszer csak ránézett (nem tudta róla ezt a képességét) és annyit mondott neki: "Te élet és halál ura vagy."
nagyon örülnék, ha örököltem volna ezt a dolgot, mert érdekesnek tartom, de úgytűnik, bennem ez nincs meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!