Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ilyen egy NORMÁLIS anya?...

Ilyen egy NORMÁLIS anya? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Tehát az van, hogy mindentől elveszi a kedvemet... Az előbb is, ki akartam menni a haverokkal focizni(elég ritkán járok ki focizni és kicsit kövér is vagyok)de ő nem enged, mert azt mondja, hogy tanuljak. Ezt meg is ertettem. Megtanultam a leckeket. Felmondtam neki mind1iket hibátlanul. És még mindig azt mondja, hogy tanuljak. Kérdeztem, hogy mit? ő meg mondta hogy a holnapi leckeket. Ez normalis? Mar lassan mindentol elveszik a kedvemet. Komolyan mondom, már nem értem, hogy miért élek. Talán csak a barátaim miatt nem voltam öngyilkos... Elegem van az életemből!!!

13/f

2011. máj. 17. 17:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ha megtanultál nincs baj, fel is mondtad.

Ülj le vele nyugodtan, beszéld meg vele őszintén de csak is higgadtan!, hogy szeretnél lemenni a barátaiddal egy kicsit focizni.

2011. máj. 17. 17:33
 2/11 anonim ***** válasza:
Ne kenődj el. Most biztosan anyádnak is rossz kedve van. Azért szeret. Félt.
2011. máj. 17. 17:33
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerintem egy kicsit tul reagalod.. vagyis nem ismerem anyukad mert ebbol amit irtal annyit tudok mondani, hogy vannak tenyleg nem normalis anyak akik tenyleg nem torodnek a gyerekekkel meg ilyenek... lehet hogy anyukad nagyon felt teged vagy pedig nincs kedve kiengedni... nekem is szokott olyan lenni, hogy anyukamnak nincs kedve elengedni valahova nem tom miert van ez.. es sztem tobbet tudnek segiteni ha irnal meg hoy miket szokott csinalni remelem erthetoen irtam :S (bocs az ekezetek miatt)
2011. máj. 17. 17:35
 4/11 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki hogy a tanárok kifejezettem rühellik, hogyha a diák előrehalad a tananyaggal (nálunk ezért tényleg haragudtak), azinkívül mondd meg , hogy az elméletet megtanultam, a tesitanár mondta, hogy a focizást nem ártana kicsit gyakorolnom, hogy jobban menjen. Még rá egy lapáttal, hogy a védőnő/iskolaorvos is javasolta, mozogj kicsit többet mert (mint írtad) plusszkilókkal küzdesz ami ilyenkor nem egészséges. Én még valami!!! Soha de soha de soha ne gonodlj az öngyilkosságra. Ha enynire nem jó anyukáddal (amit ez esetben megértek), akkor fordulj tanárodhoz vagy iskoladokihoz védőnőhöz akárkihez bennt mondd el nyugodtan mi a probléma és lehet be fogják hívni anyukádat és megnyugtatják, hogy minden rendben van veled a tanulmányaiddal és nyugodtan kiengedhet téged mozogni kicsit, szórakozni focizni a haverokkal. Hidd el abban a percben neki kellemetlen lesz, hogy "más oszt neki gyereknevelési tanácsokat", lehet otthon le fog szidni emiatt, de akkor mnodd azt hogy beszélgetés volt osztályfőnöki órán a tanulásmódszerekről stb.-ről és te pedig elmnodtad, hiszen anynira maximalista vagy, hogy mindenféle szempontból meg akarsz feleni és nem akartad osztályfőnököddel ööszerúgni a port hogy nem mondtad el, hogyan tanulsz menynit tanulsz szoktál-e valamilyen szabadidiős tevékenységet csinálni stb. és a tanár úgy lehet úgy érezte szigorú veled ezért behívatta és felhívta a kedves szülő figyelmét arra, hogy a gyerek egészsége érdekébnen az ilyeneket meg kell engedni :) hajrá !!!!! (u.i.: remélem érethetően leírtam :) )
2011. máj. 17. 17:37
 5/11 A kérdező kommentje:

Hát szinte sheehova sem enged el... Amúgy ő matektanárnő. És én sem vagyok rossz tanuló(3.adik vagyok az osztályba és az összes tanár szerint a mienk a legjobb osztály a suliba).

Matekból amúgy minden felmérőm hibátlan... :D

2011. máj. 17. 17:39
 6/11 tetris ***** válasza:
Te kis cukorborsó! Anyádnak ma nehéz napja volt, ezért ilyen veled. Emiatt nehogy már világgá menj! Ő is csak ember, és vannak gyarlóságai neki is. Mostmár úgyis lassan esteledik. Majd holnap kimész focizni. Fel a fejjel!
2011. máj. 17. 18:55
 7/11 A kérdező kommentje:
De az a gond, hogy szinte soha sem enged el sehova!
2011. máj. 17. 19:01
 8/11 tetris ***** válasza:
Hát akkor beszélgess el vele, hogy ha már megtanultad a leckét, akkor igazán elengedhetne. Ha nem érsz célt, akkor szövetkezz apáddal, kérd meg, hogy segítsen meggyőzni anyádat.
2011. máj. 17. 19:20
 9/11 anonim válasza:
Szerintem kicsit szigorú! de én 13/L vagyok és velem is így bánnak! Szerintem csináld azt hogy 1-2X elolvasod az anyagot és ha úgy sem engedi mond azt hogy elmosogat vagy valami ilyesmi. nekem bevált csak nem a fociban!
2011. máj. 17. 19:42
 10/11 A kérdező kommentje:
:D:D:D
2011. máj. 17. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!