Van még ilyen ember?

Figyelt kérdés

Nem vagyok diszkózós, kocsmázós, nem is szeretem az ilyen helyeket. A divat csak egy kicsit érdekel, nagyon minimálisan. A pasik után nincs "erőm" futni, úgy vagyok vele, remélem, hamarosan jön egy helyes, akivel az értékrendünk se tér el annyira, és majd járni fogunk.

Vannak még ilyen emberek, sőt, nálam még ilyenebbek is. A legjobb barátnőim ők. Csakhogy, ők sztorikat írnak, arról beszélnek, olvasnak, animét néznek, mangát olvasnak, esetleg filmet is néznek, és nagyon sokszor az a téma köztük.

Engem ezek se érdekelnek.

Régebben csak a mániákusan erős érdeklődési köreim (kb. úgy lehet elképzelni, mint egy focirajongó szinte szerelmes az AC Milanba, nagyon érdekli a csapat, meg érdekli persze az egész foci is).

Mostanra kiharcoltam magammal, hogy érdekeljenek a régebbi, elmúlt mániáim is (hogy ne csak egy dolog), meg még egy-két dolog megragadott.

Idén már a fizika, a matek, a biosz és az infó is érdekel, egy-egy részük nagyon.

Mindig úgy érzem, más vagyok, mint a többiek - illetve tudom, mert ez nem érzés kérdése, hanem tény. A szabadidős elfoglaltságaim is teljesen eltérőek, mint úgy kb. mindenkié.

Vannak még ilyen emberek? Ti ismertek ilyeneket?

2011. máj. 14. 16:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Biztosan vannak. Nem vagyunk egyformák. Ez nem is baj, sőt jó. Ha te jól érzed magadat a "bőrödben", akkor ne is próbálj változni. Ha nem akkor pedig igyekezz. Remélem az előbbi.
2011. máj. 14. 17:04
 2/15 A kérdező kommentje:
Ennyi másként szerintem senki se érezné jól magát a bőrében... Illetve igen, ha egy lakatlan szigeten lennék, ahol nem hallgathatnám naphosszat, hogy legyek én is más... akár utalások formájában, akár nem nekem címezve, akár nekem címezve, akár durván. Meg ahol nem látnám, hogy ezzel egyedül vagyok, mert nemcsak ezzel, hanem mindennel egyedül lennék ott.
2011. máj. 14. 17:07
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is hasonlóan érzek. De hidd el, nem velünk van a baj, hanem a körülöttünk lévő világgal, emberekkel. Engem sem érdekel sok minden, de egy dolog nagyon a zene. Nekem is hiányzik egy társ, egy szerelem, vagy hasonló, de amíg ilyenek vagyunk vagy mások nem változnak meg, addig nem nagyon tudunk semmit se tenni. Légy erős :). 17/F
2011. máj. 14. 17:58
 4/15 anonim ***** válasza:

igen ilyen vagyok, igaz a focit utálom, de azt leszámítva a legtöbb egyezik

interneten kívül nem is igazán tudok beszélni emberekkel sajnos, senki nincs hasonló a környezetemben :S

meghallgatni meghallgatom őket szívesen de én nem tudok olyanról beszélni ami nem érdekel

2011. máj. 14. 22:03
 5/15 A kérdező kommentje:

Engem se érdekel jelenleg a foci, csak egy példa volt: hogy az erős érdeklődési köreim olyanok, mint, és erre jött példának.

Nekem is ugye ott van elég sok jó barátnőm, csak épp a hülyülésen kívül nem sok témánk van. Ezért is jó az, hogy annyira sokszor nem találkozunk.

A változásról, meg annyit, hogy...

Sokan mondják, hogy nagy kettősség van bennem - pszichológus is tavaly ezt mondta -, nem teljesen érzem így jól magam, de változtatni se akarok.

Most gondoljunk bele... Jó sokáig olyasmikre kényszeríteni magam, aminek felét utálom csinálni, más részét nem, sőt, szeretem is, de ezer jobb dogot el tudnék képzelni. És persze mellőzni azokat, amiket szeretek. Aztán egyre kevésbé lenne kényszerítés, egyre inkább olyanná válnék, nade odáig.... :S :$ :| :\

2011. máj. 14. 22:27
 6/15 anonim ***** válasza:
Vmennyire én is ilyen vagyok, bár kocsmába járok néha (nem berúgni, csak szocializálódni), és a divat csak azért érdekel, h még véletlenül se kövessem :) Pasiként viszont nem érdekelnélek, mert nem nézek ki jól.
2011. máj. 15. 11:48
 7/15 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy érdekelnélek pasiként, relatív, kinek mi a helyes. :) Nade mindegy, nem vagy pasi. :)

Ha Te is így értetted; kocsmába én is elmegyek néha - nagyon néha -, csak azért, hogy teljesen ne zárjam ki magam az osztályközösségből.

Aztán az esetek kb. 50%-ában jól is érzem magam, de akkor is az az érzésem, hogy jobb lett volna otthon valamelyik hobbimmal foglalkozni, vagy ha nem is otthon, de a BARÁTNŐIMMEL lenni és nem kocsmában.

2011. máj. 15. 12:34
 8/15 anonim ***** válasza:
Dehogynem vagyok pasi :D Ezt honnan vetted? :D
2011. máj. 15. 12:46
 9/15 A kérdező kommentje:

"Pasiként viszont nem érdekelnélek, mert nem nézek ki jól."

Pasiként = ha pasi lennék

Így is értelmezhető :D

2011. máj. 15. 13:32
 10/15 anonim ***** válasza:
Úgy értettem, h nem akarnál a pasidnak :P
2011. máj. 15. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!