Tényleg gáz, hogy 19 éves koromra a kaktuszgyűjtés a hobbim?
Figyelt kérdés
2011. máj. 11. 14:22
11/15 A kérdező kommentje:
Nem dumálok csak a kaktuszokról :) csak ha van szabadidőm akkor szaporítom, gondozom őket, kisérletezek oltással, stb. :) köszi a véleményeket :D
2011. máj. 11. 14:44
12/15 anonim válasza:
Én is fiú vagyok, és a kaktuszok tetszenek a legjobban, de ezidáig még nem kezdtem őket gyűjteni. :D
13/15 A kérdező kommentje:
Nálam is így kezdődött...:DD Szerintem tök jó dolog...
2011. máj. 11. 21:31
14/15 anonim válasza:
Mindenképpen tiszteletre méltó dolog, ha valakinek van hobbija, mert sajnos sok embernek egyszerűen NINCS.
A kaktuszgyűjtés pedig egy természetbarát, növényekkel foglalkozó hobbi, ami szépérzékről árulkodik. Úgyhogy csak így tovább! Linkelj be képeket a gyűjteményedről! (nekem mindig tetszettek pl a virágzó kaktuszok)
15/15 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)
majd hamarosan csinálok, mert még nem virágoznak..:)
2011. máj. 12. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!