Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Téged boldoggá tesznek az új...

Téged boldoggá tesznek az új ruhák, vagy ha kicsinosítod magad?

Figyelt kérdés
2011. máj. 9. 13:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Önmagában nem. De ahhoz, hogy elégedett legyek magammal, hozzátartozhat. Nem csak a belső, hanem a külső rend is számít.
2011. máj. 9. 13:51
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen. De csak egy ideig, és ez nem olyan igazi boldogság, inkább öröm. :)
2011. máj. 9. 13:51
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
A ruhák igen, a kicsinosításhoz meg nem mindig van kedvem, szóval az annyira nem. :D Bár örülök ha jól nézek ki, de annyira nem érdekel, úgysem járok sehova, ha néha elmegyek bulizni, akkor inkább magabiztosabb leszek ha előtte rendbe szedem magam és jól nézek ki ugye.. De a ruháknak mindig örülök!
2011. máj. 9. 14:00
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
feldob, más a közérzetem, de ezt nem boldogságnak nevezném, mert számomra az a tartós elégedettséget jelenti az élet minden területével kapcsolatban.
2011. máj. 9. 14:16
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha sminkelhetek,énekelhetek vagy táncolhatok...na az tesz boldoggá...ezt csak a ruha fokozza:D
2011. máj. 9. 16:44
 6/11 hümi ***** válasza:
100%
boldogsághoz azért több kell :D inkább csak jobb kedvem lesz, de ami igazán feldob az a fotózás :D
2011. máj. 9. 18:30
 7/11 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

igen, rosszul tettem fel a kérdést.:) javítva: Jobb a közérzeted, ha szépen vagy felöltözve és ki vagy csinosítva?:)

2011. máj. 9. 19:07
 8/11 anonim ***** válasza:
igen, de ez csak akkor ha sokan mondják hogy jól áll, jól néz ki, szép vagyok.
2011. máj. 9. 19:15
 9/11 anonim ***** válasza:

Engem boldoggá tesz, vagyis tulajdonképpen csak akkor vagyok boldog ha tökéletes vagyok minden téren, tehát ezen is. :D

19/D

2011. máj. 9. 23:58
 10/11 anonim ***** válasza:
F
2011. máj. 9. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!