Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak? Ez már nagyon...

Mit csináljak? Ez már nagyon nem jó így

Figyelt kérdés

Nagyon szar ember vagyok. Vagy legalábbis mindenkitől ezt kapom.

Nem látom semmi értelmét az életemnek, és mindenki annyira utál, hogy tényleg jobb lenne, ha nem lennék. De.. az öngyilkosság semmire sem megoldás:S

Azt tudom, hogy addig semmin se lehet változtatni, amíg el nem fogadjuk, de képtelen vagyok elfogadni azt, hogy ilyen borzalmasnak lát mindenki, meg ezexerint tényleg ilyen borzalmas is vagyok:S Bűntudatom van, mert jóindulatú vagyok, és nem akarok rosszat senkinek, de mégis mindenki ezt veszi le abból, hogy hisztis vagyok, és veszekedős (ez az, ami miatt utálnak)

De mostmár annyira ki vagyok bukva, hogy legszívesebben elmennék valahova egyedül, hetekre, és senkivel sem beszélnék.... de valami érettebb megoldás kéne..

Mi legyen az?

2011. máj. 5. 20:44
 1/6 anonim válasza:
Szerintem változtasd meg a viselkedésedet, az már egy jó pont ha tudod h mik a hibáid.
2011. máj. 5. 20:58
 2/6 A kérdező kommentje:
de nem tudom megváltoztatni, pedig nagyon szeretném, de nem megy!!:S mert nem tudom hogyan
2011. máj. 5. 21:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Tanulj meg uralkodni magadon. Az emberek nem szeretik a hisztis, bosszantó embereket. Fogd vissza a kitöréseidet, és elviselhetőbb leszel. Néha le kell nyelni a békát, és nem kell mindenki felé vagdalkozni.
2011. máj. 5. 22:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Megijdetem,azt hittem hirtelen én írtam:O
2011. máj. 6. 23:06
 5/6 A kérdező kommentje:
akkor nem vagyok egyedül?
2011. máj. 7. 19:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Környezetváltozás, új élet. Próbálj meg mindenkivel kedves lenni. :) Költözz el, válts munkát.
2011. máj. 8. 14:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!