Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van négermániám?

Miért van négermániám?

Figyelt kérdés
Szerintetek miért van az, hogy betegesen vonzódok a négerekhez? Úgy értem, hogy nem a köztudott tulajdonságuk miatt, mert az egyetalán nem érdekel. hanem annnnnyira cukik.
2011. máj. 5. 20:05
 1/6 anonim ***** válasza:

"...mert annyira cukik."

Te magad válaszoltad meg a saját kérdésed.

2011. máj. 5. 20:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Fehér magyar férfiakról álmodozz, mert ha egyszer terhes leszel egy néger pasitól, akkor bajban vagy. Első években nem de később biztos elviszi megmutatni a gyereketeket, afrikába a szüleinek, illetve szeretne visszamenni a győkereihez. Ebben az esetben te is mehetsz a gyereked után, a pusztába, vagy hagyod hagy vigye a gyereked. A lényeg hogy felejtsd el a cuki négereket.
2011. máj. 5. 20:11
 3/6 A kérdező kommentje:
Jó, de nem minden négernek vannak a közvetlen rokonai Afrikában... Nem tudom elfelejteni őket, már 2 éve nem megy...
2011. máj. 5. 20:17
 4/6 anonim ***** válasza:
56%

Szia!

Nekem fekete a férjem. Akiket ismerek a férjemen keresztül, mindenkinek van Mo-n barátnője, felesége, vagy már gyermeke is. Egyikük sem ment/megy haza. Ugyanis nem véletlenül jöttek el... Ráadásul itt már felépítettek egy egzisztenciát, családot alapítottak. Nem mellékesen, bármilyen furcsa, Afrikában éppolyan városokban is élnek, mint Európában.

Én csak biztatni tudlak, hogyha kapcsolatot szeretnél egy fekete fiúval, igenis tedd meg. Ha tudok valamiben segíteni, írj privátot.

manju

2011. máj. 6. 08:24
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Letti?:D
2011. máj. 7. 18:34
 6/6 anonim válasza:
azért, mert agymosott vagy. ezen a buta médián és hamis világot vetítő tv-t nézel, látszólag semmilyen üzenetű, azonban kemény, nevelési-elfogadtató zenéket hallgatsz, és nem tudod leszűrni azt, h anélkül is elfogadod a néegereket, h összefeküdj vele... szánalmas ez a média... nekem személy szerint nincs bajom velük, de nem szeretném h Európa 100 éven belül kevert hulladék nép legyen
2011. jún. 3. 17:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!