Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Komolyan veszed az életet,...

Komolyan veszed az életet, vannak céljaid? Vagy csak élsz bele a nagyvilágba?

Figyelt kérdés
2011. máj. 3. 14:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én nem találom a helyem de vannak céljaim. mindig kell valami cél különben megőrülnék. viszont az életet nem tudom komolyan venni, és sok pofont ad a kis szemét :)
2011. máj. 3. 15:11
 12/17 anonim ***** válasza:

Legalább két és fél éve kitűztem azt a célt, hogy állatorvos leszek. Nyaranta segítettem sétáltatni a kutyákat, kitakarítani ketreceket, meg mindent amit tudtam.

Aztán ebben a félévben könyv se nagyon volt a kezemben. Hazajövök a suliból, leülök a gép elé, próbálok írni, fotózgatok, de semmi se érdekel.

2011. máj. 3. 15:28
 13/17 hot_kiss ***** válasza:
Kisebb-nagyobb céljai szeirntem mindenkinek vanank még ha nem is nagyot vagy hosszútávra tervez, de én is inkább csak élek bele a nagyba, ami nemfeltétlen olyan rossz szerintem.
2011. máj. 3. 15:39
 14/17 anonim ***** válasza:

Tervezett eletem van.

Egyetemen mar bennvagyok.

Anyagi fuggetlenedes miatt most kicsit belassultam, de hat azt is el kell kezdeni vmikor.

Tul.keppen eleg megtervezett az eletem, a spontan dolgok inkabb az iszink egy sort a godornel a baratnoimmel, vagy elmegyunk ebedelni. Es akkor annyi h elotte felhivnak h merre vagyok raerek-e aztan talalkozunk.

Szoval a karrierem megtervezett a maganeletem az kevesbe es jol elvagyok igy.

2011. máj. 3. 15:48
 15/17 anonim ***** válasza:
én csak élek a nagyvilágba.
2011. máj. 3. 21:41
 16/17 anonim ***** válasza:

ááá énis csak élek,nem tom mit kezdjek magammal,mert az én céljaim is olyan messzinek,elérhetetlennek tűnnek.

de sok szerencsét mindenkinek ,mindenhez!

2011. máj. 3. 23:19
 17/17 anonim ***** válasza:
én jól érzem magam az életben :D célom: sikeres, boldog, híres építészmérnök Los Angeles-ben :) majd ha azt fogom csinálni, amit akarok, akkor lesz a legjobb :D de azért még sokat kell harcolnom...
2011. máj. 8. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!